Zaroka 3-letnice in 5-letnika

Foto: Žurnal24
V Siriji sta se zaročila petletni deček in triletna deklica. Dečkov oče je po poročanju tamkajšnjih medijev že kupil prstana. Zelo sta srečna in se vsak dan pogovarjata, pravi oče.
Oglej si celoten članek

Deček po imenu Khalid se je v Halo "zaljubil" med družinskim potovanjem v obmorskem mestu.

"Moja žena in jaz sva Khalida dobila po dvajsetih letih poroke po zapleteni nosečnosti," je dejal dečkov oče Juma za časopis Gulf News. "Zaobljubil sem se, da če bom dobil sina, ga bom pri petih letih zaročil in ga po njegovi izbiri poročil pri 15 letih."

Ob tem je še dejal, da je njegov sin postavil pogoj, da če se Hala ne bo vrnila domov z njim, se tudi on ne bo. "Khalid je meni in moji ženi rekel, da bi rad ostal s Halo in jo pripeljal domov. Mlada zaročenca sta zelo pametna," je dejal Juma.

"Nisva vedela, kaj naj narediva, dokler moja žena ni poklicala Haline mame in je vprašala za mnenje glede zaroke. Dejala je, da je tudi njena hčerka razvila podoben 'simptom pogrešanja ljubimca' in da se je njena družina z idejo o zaroki takoj strinjala."

Juma je za časnik še dejal, da sta si otroka že izmenjala prstana. "Vemo, da bi si lahko Khalid in Hala premislila, toda zdaj je pomembno, da sta oba srečna in da se pogovarjata vsak dan," je dodal Khalidov oče. "Khalid pa mora počakati do 15. leta, da se lahko s Halo poroči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.