Zasegli 11 ton hašiša

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Španska policija je v operaciji proti tihotapcem mamil zasegla 11 ton hašiša in aretirala 35 domnevnih pripadnikov kriminalne združbe.
Oglej si celoten članek

Kot so danes v Madridu razkrili preiskovalci, so s tem razbili veliko tihotapsko mrežo, ki je s hašišem zalagala skorajda celotno evropsko tržišče.

Kriminalna združba je po navedbah preiskovalcev nadzirala vse od proizvodnje, transporta in prodaje hašiša. Mamilo so v Španijo tihotapili iz Maroka, z njim pa nato trgovali po skoraj celotni Evropi, predvsem pa v Franciji, Belgiji, Veliki Britaniji in na Nizozemskem, navajajo tuje tiskovne agencije.

Hašiš so v Španijo tihotapili v cisternah za gorivo, v Toledu južno od Madrida pa je imela združba tudi osrednje skladišče. Tam je policija odkrila večino mamila. Sicer pa so v operaciji zasegli tudi 14 vozil, med njimi dva tovornjaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.