Zasegli 126 kilogramov kokaina

Foto: Žurnal24 Represija ne pomaga, uporaba drog se strmo povečuje. (Foto: Shutterstock)
Španska policija zasegla 126 kilogramov kokaina, zapakiranega v plastičnih bananah. Aretirali štiri ljudi, med njimi tudi domnevnega vodjo tihotapske združbe.
Oglej si celoten članek

Španski policisti so v operaciji proti drogam zasegli 126 kilogramov kokaina, zapakiranega v plastičnih bananah, ki so bile skrite med pošiljko sadja iz Ekvadorja, so sporočili iz notranjega ministrstva v Madridu.

Kokain so tihotapci zavili v plastične vrečke v lažne zelene banane, pošiljka pa je prišla v špansko pristanišče Algeciras iz največjega ekvadorskega mesta Guayaquil.

Policija je aretirala štiri ljudi, tri v Madridu, četrtega v Benalmadeni ob južni španski obali. Eden od njih, še poročajo tuje agencije, naj bi bil vodja združbe in imel stike s mamilarskimi karteli v Kolumbiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.