Zasegli rekordno količino hašiša

Španska policija je že drugič v nekaj dneh zasegla rekordno količino hašiša. Po naključju so policisti v skladišču v Cordobi odkrili 52 ton hašiša, kar je največji posamezni ulov doslej. Vrednost najdbe – 150 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Policiste je o skrivališču hašiša obvestila priča, ki je v bližini skladišča opazila vlomilca, ob prihodu policistov pa na zemljišču ni bilo nikogar. Za zdaj še nihče ni bil aretiran.

S to najdbo je policija dosegla rekord. Le nekaj dni prej, v petek, pa je špansko notranje ministrstvo sporočilo, da so na tovornjaku v mestu Algeciras na jugu države zasegli 32 ton hašiša v vrednosti 50 milijonov evrov, ki je prišel iz Maroka. Pri tem so aretirali voznika.

Španija je sicer zaradi bližine z Marokom najpomembnejša postojanka za droge na poti iz severne Afrike v Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.