Zaspanca Theo in Beau

Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau Foto: mommasgonecity.com Theo in Beau
Fotografije malčka Beaua in psička Thea postale pravi spletni hit.
Oglej si celoten članek

Jessica Shyba na Instagramu objavlja fotografije svojega sina in majhnega družinskega psička. Njun prisrčen popoldanski spalni ritual je postal zelo priljubljen.

Theo je bil zavržen psiček, družina ga je posvojila, ko je imel le sedem tednov. Vsak popoldan počaka, da Jessicin sin Beau zaspi, nato pa se mu sam pridruži v postelji, tako spita približno dve uri.

Kot je Jessica zapisala na svojem blogu, upa, da bo iz fotografij nastala knjiga, dobiček od prodaje pa namerava podariti društvu za zaščito živali v Santa Cruzu.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:58 20. November 2013.

    Slike so prisrčne in pravi hit. Takšnale "čistunska" mnenja so tukaj odveč. Preveč je raznoraznih čistunov po Slovencelniji.

  • 19:28 19. November 2013.

    Kaj potem porečeš na igranje otrok v peskovniku,igranju s tujimi igračami ,guncanje v parku ,...potem pa roke dajejo v usta?!

  • 18:30 19. November 2013.

    mislim,da ni glih za otroke najbolj zdravo,glavi skup držat,pa da hišni ljubljenček diha v otroka.imam jih zelo zelo rada ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.