Zastoji zaradi praznika, turistov, nesreč, dežja ...

Foto: PIC
Foto: PIC
Na cestah po vsej državi tako zaradi slabega vremena kot turistične sezone nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

Barbara Janežič s Prometno-informacijskega centra je pojasnila, da na mejnem prehodu Dragonja sicer ni daljše čakalne dobe, nekje med 15 in 20 minutami, a promet tam poteka zelo počasi. Večja gneča je tudi na cesti od Kopra do Portoroža, prav tako v obe smeri. Nekateri turisti se namreč vračajo s počitnic, drugi pa so zaradi četrtkovega praznika že na poti na morje.

"Vremenski" zastoji

Zastoji nastajajo tudi na cesti Ilirska Bistrica-Jelšane, kjer je promet zaradi prometne nesreče urejen izmenično enosmerno. Predlaga se uporabo mejnih prehodov Starod/Kozina in Petrina/Kočevje.

Ceste po državi so večinoma mokre, zato na Prometno-informacijskem centru za državne ceste pozivajo k previdnosti. Kot je dejala Janežičeva, so nekateri zastoji namreč "zelo vremenski".

Gost promet z zastoji je tako na štajerski avtocesti od Ljubljane proti Domžalam, na ljubljanski obvoznici z vzhodne obvoznice proti Štajerski ter na cestah Brnik-Kranj in Lesce-Bled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.