Zastonj filmi na Ryanairovih letih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ryanairovi potniki bodo lahko kmalu na mobilnih telefonih in tablicah brezplačno gledali filme.
Oglej si celoten članek

Tehnični direktor Ryanaira Johh Hurley je napovedal, da bodo stortev začeli preizkušati že poleti na izbranih letih iz Dublina, če jo bodo potniki dobro sprejeli, pa jo bodo razširili na celotno floto več kot 300 letal, poroča Daily Telegraph. 

Storitev bo zastonj

Ciljajo predvsem na polete, ki trajajo več kot dve uri, storitev pa bo za potnike brezplačna.

"Pogledali bodo nekaj oglasov, potem pa bodo imeli dostop do izbora filmov in televezijskih serij, dostop do njih pa bo možen prek internega brezžičnega omrežja," je pojasnil Hurley. 

Interneta pa še ne bo

Potniki prek tega omrežje ne bodo mogli dostopati do interneta. Ryanair je sicer že večkrat napovedal, da bo na letalih omogočil dostop do interneta, a Hurley pravi, da bi to za dva odstotka povečalo upor letala, kar bi pomenilo 20 milijonov evrov več za gorivo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.