Zastrupil otroško hrano v trgovinah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
S takšnim početjem bo nadaljeval, dokler ne dobi 10 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Policija v nemškem mestu Friedrichshafen je bila obveščena, da je neznani moški v otroško hrano v trgovinah dal strup. Gre za strup, ki lahko pri majhnih otrocih povzroči smrt. 

Moški je v soboto trgovinam Aldi, Rossman, Lidl, DM, Müller, Edeka, Norma in Rewe poslal grozilno pismo, v katerem je zapisal, da je v otroško hrano dal strup. Dokler ne bo dobil 10 milijonov evrov, bo s tem nadaljeval, piše Bild. 

Trgovine so po prejetju grožnje nemudoma obvestile policijo in umaknile vso otroško hrano s polic. Opravili so analizo, ki je pokazala prisotnost strupa v več pakiranjih. 

Koazrce zastrupljene hrane je v soboto pritihotapil v trgovino tako, da jih kupci še nismo mogli kupiti, sam pa je imel čas opozoriti trgovine in izvesti pritisk nanje.

Policija naj bi imela fotografijo neznanca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:30 28. September 2017.

    Kuhajmo doma.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.