Zastrupitev z alkoholom terjala 14 življenj

Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
V neki vasi v Sibiriji je zaradi zaužitja nevarnega alkohola umrlo 14 ljudi, še enajst pa so jih prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Prebivalci vasi Krasni velikan naj bi se konec tedna zastrupili z etanolom. Od oseb, ki se zdravijo v bolnišnici, so tri v resnem stanju, so sporočili z lokalnega zdravstvenega ministrstva. Izvor alkohola ni znan.

V nesrečno vas je z zdravniki in preiskovalci prispel tudi guverner regije Zabaikalski, Konstantin Ilkovski. Guverner je dogodek označil za "resnično tragedijo" za celotno regijo.

Zloraba alkohola je v Rusiji precej pogosta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.