Zato je moralo letalo prisilno pristati

Foto: EPA
Foto: EPA
Zakaj je vetrobransko steklo počilo, še preučujejo. Letalo, ki je bilo na poti v New York, je prisilno pristalo na londonskem letališču, potniki so na varnem.
Oglej si celoten članek

Pilot letala American Airlines je moral na letu 199 iz Milana v New York prisilno pristati na londonskem letališču Heathrow, potem ko je začelo pokati vetrobransko steklo.

Eden od članov posadke je razpokano vetrobransko steklo objavil na svojem Twitter profilu. Tiskovni predstavnik družbe je potrdil, da je letalo prisilno pristalo. Zakaj je prišlo do nevarnega pokanja stekla, še preučujejo.

Potniki na varnem

Na letalu je bilo po poročanju britanskega Daily Maila 183 potnikov in 12 članov posadke.

"Potnikom se opravičujemo. Vsi bodo premeščeni na druge lete iz Londona v New York," so po prisilnem pristanku povedali v American Airlinesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.