ZDA: mama najstnicama vbizgavala heroin

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Američanko Shantel Parker je policija prijela zaradi suma, da je 14 in 16 let stari hčerkama vbrizgala heroin in njunim sošolcem prodajala drogo.
Oglej si celoten članek

35-letna Shantel Parker je za vsakega otroka obtožena napada, kvarjenja druge osebe z drogami ter ogrožanja otroka. Parkerjeva naj bi 14 in 16 letnima hčerkama, preden sta šla v šolo, vbrizgala heroin, poleg tega pa naj bi droge prodajala tudi njunim sošolcem. Otroka je odpeljala socialna služba, mami pa grozi, da ju za vedno izgubi, poročajo ameriški mediji.

Njen način vzgoje je motil tudi sosede, ki so po prijetju povedali, da je s hčerkama kadila marihuano. Sporne pa naj bi bile tudi objave deklic na temo drog in seksa na Facebooku, proti katerim mama, čeprav naj bi za njih vedela, ni ukrepala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.