Zemlja, kot jo vidijo astronavti

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)
Nasa je objavila videoposnetek Zemlje, kot jo vidijo samo astronavti. Najbolj naj bi jih navduševala obala Namibije.
Oglej si celoten članek

Posnetek prikazuje obalo Namibije, ki je po besedah astronavtov eden najbolj sapo jemajočih prizorov iz vesolja. "Potovanje" se nadaljuje preko Sicilije in južne Italije, Kamčatke, kitajskega polotoka Qindoa, Irana, severa Avstralije, ameriške zvezne države Utah, Floride, Bahamov in Kube. Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Poleg astronavtov bodo v tovrstnih prizorih lahko uživali tudi nekateri z debelimi denarnicami. Turistično potovanje v vesolje, ki ga ponuja družba Virgin Galactic, namreč stane 200 tisoč dolarjev za osebo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.