Žena umrla, minister v bolnišnici

Foto: EPA
Foto: EPA
Ženo indijskega ministra po domnevni ljubezenski aferi našli mrtvo.
Oglej si celoten članek

Ženo indijskega ministra Shashija Tharoorja so v petek našli mrtvo v hotelski sobi v New Delhiju. Po prvih izsledkih preiskovalcev ni umrla naravne smrti. Do dogodka je prišlo kmalu zatem, ko so se razširile informacije, da ima minister ljubezensko razmerje z drugo žensko.

 

 

Tharoor, ki je od leta 2012 minister za razvoj človeških virov, se je z nekdanjo podjetnico iz Dubaja Sunando Pushkar poročil leta 2010.

Z ministrovega osebnega računa na družbenem omrežju Twitter je bilo pred dnevi poslanih več sporočil, po katerih je bilo po poročanju indijskih medijev mogoče sklepati, da ima Tharoor razmerje s pakistansko novinarko. Tako minister kot novinarka sta zvezo zanikala, zakonca pa sta v četrtek sporočila, da sta srečno poročena.

Sprejet zaradi bolečin v prsih

Tharoor je zatrdil, da je prišlo do vdora v njegov Twitter, po nekaterih informacijah pa naj bi lažna sporočila poslala prav njegova žena.

Sunando Pushkar so v petek našli mrtvo v hotelu s petimi zvezdicami. Po neuradnih navedbah naj bi policijo o smrti obvestil prav njen mož. Le nekaj ur kasneje naj bi zaradi bolečin v prsnem košu v bolnišnico sprejeli tudi njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.