Ženi polomil noge, ker je menil, da so kače

Foto: FB
Foto: FB
Ni šlo za napad ljubosumnosti.
Oglej si celoten članek

"Resno opozorilo, ženske naj bodo previdne pri izbiri hlačnih nogavic, tudi, če delujejo zelo moderno," te dni javnost opozarjajo avstralski mediji. Opozorilo je povezano z resničnim dogodkom, zaradi katerega je Avstralka končala v bolnišnici.

Ženska je namreč oblekla hlačne nogavice s kačjim vzorcem za katere je menila, da bodo razvnele njenega moškega in legla v posteljo. Vendar pa je mož, ko je zagledal njene noge, v prepričanju, da gre za prave kače, pograbil kij in začel udarjati po "nevarnosti". Preden je ugotovil, da ne gre za kače, je ženi povzročil kar nekaj zlomov, zato je bila naslednja postaja urgenca. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:46 28. December 2018.

    Človek je pač izkoristil moment....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.