Ženska rojevala, to pa se je dogajalo pred porodnišnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za pomoč se je obrnila k medijem.
Oglej si celoten članek

Ponoči je bil pred reškim kliničnim bolnišničnim centrom ukraden avtomobil, mnoge pa so zmotile okoliščine, v katerih se je to zgodilo, poroča lokalni portal Fiuman.hr.

"Sinoči so nam ukradli avto pred KBC na Reki. Oseba, ki me je spremljala v porodno sobo, je po dolgem in stresnem dnevu prišla ven, hvala bogu, da je otrok v redu, in videla, da avta ni več. Primer smo prijavili policiji," je povedala novopečena mama.

Rečanka se je obrnila na medije, svoje someščane prosi za pomoč v neljubi situaciji, ki jih je doletela.

Gre za opel astro; omenjeni portal poziva Rečane, da morebitne informacije o avtu predajo policiji. 

Slovenija Lani največji upad porodov v tem tisočletju Tragedija Pet mladih z avtomobilom v most, dekle umrlo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:59 21. Januar 2024.

    Avtorju v Sremski Mitrovici je porodničar povzročil detomor pri porodu in porodnico fizično napadel . Vrstijo se množični protesti, avtor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.