Ženske so boljše vohunke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaradi zmožnosti opravljanja več del naenkrat in razumevanja čustev so ženske zelo dobre vohunke pod krinko.
Oglej si celoten članek

Agentka tajne obveščevalne službe MI6 je v intervjuju povedala, da so ženske zaradi svojih zmožnosti "preklemano dobre vohunke". Ključni so predvsem zmožnost opravljanja več del naenkrat ("multitasking") ter prepoznavanje in razumevanje čustev, v katerih imajo ženske prednost pred moškimi, piše The Telegraph.

Kot ženska, ki se preživlja z vohunstvom, svoje življenje opisuje kot izjemno in edinstveno. Še ena prednost je biti poročena mati z otroki, saj s tem statusom nisi vpadljiv in lahko navežeš stike z najrazličnejšimi ljudmi -- od teroristov do političnih voditeljev. "Predstavljam manjšo grožnjo, kot bi jo, če bi bila samska," je povedala agentka, ki je mati dveh otrok: "Tudi teroristi imajo mame, sestre in hčerke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.