Živalski vrt: Lev skoči na malčka, konča se tako …

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz mesta Chiba na Japonskem prihaja video posnetek malega dečka, ki v živalskem vrtu opazuje leva, ki se sprehaja za stekleno ograjo. Žival nad obiski ni navdušena, zato skoči na dečka, a se zaleti v steklo.
Oglej si celoten članek

Trenutek za tem, ko se deček obrne stran od leva, se žival zapodi proti njemu, a se zaleti v steklo. Po spodletelem napadu se sprehodi ob zidu, malce zmeden zaradi ograje, ki mu je preprečila namero. 

Deček se presenetljivo ne prestraši. 

Po navedbah živalskega vrta lev tehta skoraj dvesto kilogramov: "Velikokrat se vznemiri, ko vidi majhne otroke in se želi z njimi igrati." 

Stekleno pregrado med živaljo in obiskovalci so v tem japonskem živalskem vrtu postavili aprila in kot kaže se lev nanjo še ni povsem navadil.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:34 5. Junij 2016.

    Po navedbah živalskega vrta?A kar živali so ljudem sporočile novico?

  • 15:09 5. Junij 2016.

    Ubogi bralci in slučajni obiskovalci Žurnalovih strani.

  • 13:17 5. Junij 2016.

    Ubogi lev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.