Žive živali v obeskih za ogrlice

Borci proti mučenju živali so sprožili peticijo s katero želijo narediti konec živalskim obeskom za ogrlice.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani AVAAZ.org je objavljena peticija, kjer zbirajo podpise proti novim kitajskim igračkam. Zbrali so jih že 266.000, njihov cilj pa je zbrati milijon podpisov.

Za kaj gre? Na Kitajskem so zelo popularni obeski za ključe izdelani iz majhne plastične vrečke s hranljivo tekočino in kisikom, v katerih so žive male živali, kot so kuščarji, ribe ali želve. Živali naj bi v obeskih živele tri mesece. Spletna stran Dangerous Minds pa piše, da umrejo veliko prej. Zaradi pomanjkanja kisika naj bi živele le nekaj dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.