"Živeti želim do hčerine poroke"

Foto: PrtScr You tube
Foto: PrtScr You tube
Najstarejša mama na svetu, ki je rodila hčerko pred petimi leti danes šteje 75 let. Pravi, da želi živeti do njenega 15 leta, ko se bo poročila.
Oglej si celoten članek

Indijka Rajo Devi Lohan iz Baddhu Pattija je prišla na naslovnice revij, potem ko je z umetno oploditvijo stara sedemdeset let rodila hčerko. Mnogi kritiki so dejali, da je, poleg tega da je tvegala svoje življenje, svojo hčerko obsodila na to, da bo morala odraščati brez staršev. Rajo se za govorice ni zmenila.

Po porodu skoraj umrla

Po porodu je imela Rajo veliko težav. Počila ji je maternica, kar je povzročilo več notranjih krvavitev. Na jajčniku je imela ogromno cisto v velikosti pomaranče, ki so ji jo morali odstraniti. Po operaciji je zelo počasi okrevala, bolečine pa si je vsak dan lajšala s protibolečinskimi tableti. A ni obupala.

Želi živeti do hčerkinega 15.leta

Pet let po porodu se je njeno zdravstveno stanje močno izboljšalo. Njena volja do življenja je ogromna. Želi si živeti vsaj do hčerkinega petnajstega rojstnega dneva, ko se bo poročila. "Naveen je moj edini razlog za življenje. Ona je božji dar. Ne smem dopustiti da umrem preden jo oddam."

Z možem ni morala imeti otrok

Tudi sama se je poročila pri 15-letih, vendar z možem nista mogla imeti otrok. Zato se je poročil z njeno mlajšo sestro, ki mu je lahko rodila potomca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.