Živo jeguljo v telo

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Za zidovi ordinacij so zdravniki gotovo vajeni navadnim smrtnikom nepojmljivih primerov; živa jegulja v drobovju pa je vseeno osupnila tudi zdravnike.
Oglej si celoten članek

Britanski The Sun povzema kitajske medije, ki danes pišejo o nenavadni smrti 59-letnega kitajskega kuharja; prijatelji so mu skozi zadnjično odprtino v telo spustili živo jeguljo.

Po precej burni pijanski noči so si kuharjevi prijatelji privoščili precej neslano šalo na njegov račun; zaradi prevelikih količin alkohola se je kuhar onesvestil, potem pa so mu v telo porinili 50-centimetrsko jeguljo.

Ko je prišel k zdravniku, je krvavel iz anusa, v trebuhu pa čutil neznosne bolečine. Zdravniki so se po operaciji, v kateri so jeguljo odstranili iz njegovega trebuha, borili za kuharjevo življenje, vendar zaman.

Umrl je zaradi notranjih krvavitev in sepse. Zdravniki so še povedali, da je jegulja pojedla kuharjeve organe, da bi si tako – ujeta – utrla pot naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.