Zmagal v hrustanju ščurkov, nato umrl

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tekmovanje v požiranju ščurkov in drugih žuželk se je za 32-letnega zmagovalca na Floridi konec preteklega tedna končalo tragično.
Oglej si celoten članek

Tekmovanja v trgovini s plazilci v kraju Deerfield Beach, okrog 70 kilometrov severno od Miamija, se je udeležilo okoli 30 gurmanov, ki so poleg ščurkov in žuželk vase metali črve. Edward Archbold iz West Palm Beacha je snedel več deset tovrstnih živali, po zmagi pa je začel bruhati.

Padel je v nezavest, zato so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so lahko le potrdili smrt. Razlog bo znan šele po obdukciji, ki še ni končana. Strokovnjaki pravijo, da ščurki in ostali deli jedilnika na tekmovanju sami po sebi niso škodljivi, razen če je bila vmes kakšna bakterija ali kaj podobnega.

Za prvo nagrado je Archbold osvojil pitona, vendar se nista imela priložnosti spoznati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:30 10. Oktober 2012.

    Bravo majmun-zmago si!

  • 15:18 9. Oktober 2012.

    Ljudje sami ne vedo kako bi na hiter<br />in lahek način zasluži, Da pogum in <br />norost plačaš z življenjem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.