"Zmago imam v genih"

Foto: EPA Vladimir Putin na motorju. Foto: EPA Vladimir Putin Foto: Reuters Vladimir Putin Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: Reuters Vladimir Putin Foto: EPA Vladimir Putin na motorju. Foto: Reuters Medvedjev in Putin Foto: Reuters Vladimir Putin Foto: EPA Vladimir Putin na motorju. Foto: Reuters Vladimir Putin Foto: EPA Putin in Berlusconi Foto: Reuters Vladimir Putin
V nekaterih delih Rusije so se že začele predsedniške volitve. Scenarij je praktično že dorečen: zmago naj bi že v prvem krogu odnesel Vladimir Putin – ruski predsedniški stolček je oblikovan po njegovih merah, saj je na njem odsedel dva mandata. Poleg ekshibicionistični fotografij, je znan tudi po sočnih izjavah. V fotogaleriji nekaj tistih, ki jih je izbrala agencija AFP.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.