Znan razlog, zakaj sta otroka očetu pokvarila intervju za BBC

Foto: Youtube/BBC
Foto: Youtube/BBC
Znano je ozadje komičnega javljanja v živo za BBC, ko sta v kader s profesorjem Robertom Kellyjem, ko komentira dogajanje v povezavi s Severno Korejo, vdrla njegova dva otroka, nato pa še ženska.
Oglej si celoten članek

Robert Kelly je profesor političnih znanosti, ki trenutno živi v Južni Koreji. Nanj se zelo pogosto obračajo velike zahodne televizijske mreže za komentiranje aktualnega dogajanja na Polotoku jutranje tišine.

Pri The Telegraphu so pripetljaj, o katerem govori ves svet, že označili za najbolj smešni video leta in primerek perfektne žanrske komedije z zapletom, še bolj komičnim nadaljevanjem in razpletom ter malimi detajli, ki so razkrili tudi to, kako je profesor Kelly skušal prelisičiti gledalce, kot da sedi v kakšni pisarni, v resnici pa je bil v svoji spalnici. 

1. Začne se zelo resno: "Dvomim, da gre pri tem za triumf demokracije," je smrtno resno razglabljal za BBC v spletno kamero prek Skype povezave. 

2. Vstopi prvi otrok, štiriletna Marion in prične za profesorjevim hrbtom s smešnimi grimasami.

3. Profesor začne trzati z očmi, ko prepozna, da se za njim dogaja nekaj nepričakovanega

4. Profesor skuša zvedavo hčerko neuspešno odriniti stran, medtem ko skuša ohraniti misel o vplivih na regijo.

5. Težave se kopičijo - v sobo prikolovrati drug otrok v hojci. Ime mu je James, ima pa komaj devet mesecev, a je očitno že pravi komedijant. V tem trenutku v BBC-jevem studiu nekateri ne morejo več zadrževati smeha.

6. Takšnega vdora zaprepaščene žene bi si želel vsak filmski režiser. Izraz na njenem obrazu je neprecenljiv.

7. Ko grabi otroke in jih nasilno vleče iz "pisarne", ženska podere kopico znanstvenih knjig. Šele takrat se razkrije, da je profesor debelo besedoslovje razstavil kar po postelji in s tem pred javljanjem za BBC ustvaril težko znanstveno vzdušje. 

8. Ko zadnji vsiljivec izgine skozi vrata, profesor nekaj dolgih trenutkov zamiži in se opraviči. Verjetno mu je bilo v tem trenutku jasno, da milijoni ljudi po svetu nimajo pojma, o čem je pravkar govoril, in da jim je malo mar za Kim Džong Una in njegov prepovedani bojni plin, marveč se valjajo po tleh od smeha. 

9. Spet nastopi nadarjena ženska in poskrbi še za zadnje dejanje komedije, iz ozadja pa se še vedno slišijo klici otrok, ki ne razumeta, zakaj jima ne dovoli k očetu. Medtem slabo pritrjeni "pisarniški" zemljevid na steni maha v pozdrav.

Za Daily Mail je dogodek komentirala tudi Kellyeva mati Ellen Kelly. Kot je dejala, sta otroka najverjetneje vdrla v spalnico potem, ko sta slišala očeta govoriti po Skypu, saj se profesor in njegov oče pogosto pogovarjata po Skypu, otroka pa tem pogovorom rada prisostvujeta. Ko sta slišala glasove iz računalnika, sta bila gotovo prepričana, da bosta lahko videla in slišala dedka.

Video je samo na BBC-jevemu kanalu na Youtubu od včeraj videlo prek šest milijonov ljudi, še mnogi drugi pa prek drugih kanalov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.