Znašli smo se na "črnem seznamu"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Finska vlada je danes posodobila seznam držav, za katere bodo zaradi novega koronavirusa od ponedeljka veljale omejitve ob vstopu v državo. Zaradi slabšanja epidemiološke slike sta se na seznam poleg Slovenije uvrstili še Avstrija in Švica, piše na spletni strani finske vlade.
Oglej si celoten članek

Finska vlada na približno dva tedna posodablja seznam držav, za katere zaradi slabe epidemiološke slike veljajo omejitve ob vstopu v državo. Na seznamu držav članic EU so med drugim ostale že od prej Španija, Luksemburg, Portugalska, Poljska, Francija, Švedska in Češka.

Omejitve, ki sicer predvidevajo 14-dnevno karanteno, lahko finska vlada odpravi, ko v državi na seznamu ni več kot osem novih okužb na 100.000 prebivalcev v preteklih 14 dneh.

dezurni@zurnal24.si

Slovenija Kaj, če pristanete v karanteni?

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:57 24. Julij 2020.

    Evo, prvi rezultati "fantastičnih" ukrepov naših strokovnjakov se že kažejo v pravi luči in to je šele začetek.....

  • 08:31 24. Julij 2020.

    Vse države, torej države v pravem pomenu besede, najprej ščitijo lastne državljane in državo. Mi pa zopet nekaj mutimo po …

  • 19:55 23. Julij 2020.

    Posledica odprtih balkanskih mej in "bratenja" JJja z voditelji balkanskih držav!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.