Žrtev že 15

Foto: EPA
Foto: EPA
O močnih vetrovih poročajo iz Francije, Nizozemske in Skandinavije.
Oglej si celoten članek

Močna nevihta, ki divja po Severni Evropi, je zahtevala že najmanj 15 smrtnih žrtev. Štirje ljudje so umrli na Otoku, osem v Nemčiji, eden na Nizozemskem in še eden v Franciji.

Kot poročajo nemški mediji, imajo največ smrtnih žrtev med vozniki, na katere so med vožnjo padla drevesa, vsaj en človek je utonil, 66-letna ženska pa je umrla, potem ko se je nanjo porušil zid. Med žrtvami je po poročanju Bilda tudi 11-letna deklica, ki se je vozila z avtomobilom, ko je nanj padlo drevo.

Prebivalci Severne Evrope se že od nedelje spopadajo z močnimi vetrovi in hudim deževjem, zaradi česar je na stotisoče ljudi ostalo brez elektrike, prekinjene pa so tudi prometne povezave. Nad Severnim morjem so izmerili vetrove s hitrostjo 191 kilometrov na uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.