Župana našli na pokopališču s prerezanim vratom

Foto: Profimedia Belgija umor župan Foto: Profimedia Belgija umor župan
Motiv za grozljiv umor še ni znan.
Oglej si celoten članek

Belgijo je pretresel grozljiv umor. V mestu Mouscron so na tamkajšnjem pokopališču našli truplo župana, ki mu je storilec prerezal vrat. 

71-letni Alfred Gadenne je bil tudi oskrbnik pokopališča in je vsak večer zaklenil vrata, ki vodijo nanj. Ko se zvečer ni vrnil, ga je žena odšla iskat in našla njegovo truplo. 

Foto: Profimedia Belgija umor župan

Osumljenec naj bi se že predal policiji, poroča tamkajšnji časnik SudInfo, ki se sklicuje na neimenovani vir. Motiv za umor še ni znan. 

"Seznanjen sem bil z grozljivo smrtjo Alfreda Gadenna," je na Twitterju zapisal premier Charles Michel, ki je izrekel sožalje pokojnikovi družini in prijateljem. Philippe Courard, predsednik parlamenta za francosko govoreči delj Belgije, je zapisal: "Grozljivo. V kakšnem svetu živimo?"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:20 12. September 2017.

    Pokopaplišče je imelo prerezan vrat? Huda!

  • 10:47 12. September 2017.

    Še v Ljubljano naj pride imamo tudi župana.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.