Župnikova "ljubica" na prostosti

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Bančnico, ki je pomagala frančiškanu Šimetu Nimcu ukrasti 1,3 milijona evrov, so izpustili na prostost.
Oglej si celoten članek

41-letna Jasmina Bilonić se bo tako lahko branila s prostosti, Tako kot župniku Šimi Nimcu so tudi njej vzeli potni list, ne sme zapuščati mesta, enkrat tedensko pa se mora javljati policiji. Denar, ki je po goljufiji s prodajo župnijskega zemljišča, končal na njenem računu (gre za 270.000 evrov) pa so blokirali.

Denarja še niso našli

Policija še naprej preučuje namig, da naj bi župnik preostanek denarja zakopal nekje ob avtocesti v bližini Biskega. 

Kje je denar, Nimac ni povedal nikomur. Novinarjem je dejal le, da ga ni porabil zase in da ga bo vrnil v Baško Vodo. Dejal je, da je zdrav in živ ter da ga celotna situacija ni prav nič vrgla s tira. Govorice, da je imel več ljubic, pa je označil za "izmišljotine ljubosumnih mož". "Vsi vedo, da prav zaradi svojega poslanstva, nisem nikoli niti šel na pijačo z žensko," je dejal za Makraske novine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.