Žur v Berlusconijevi vili

Foto: Žurnal24 Berlusconi, ki so mu poleti očitali razvratne zabave v njegovih vilah, tudi tokr
Italijanski premier Berlusconi očitno dobro okreva po decembrskem napadu; v njegovi vili blizu Milana so se na rojstnem dnevu 39-letne članice njegove stranke zbrali številni gostje.
Oglej si celoten članek

Zabava ob rojstnem dnevu Michaele Biancofiore je potekala v Berlusconijevi vili v Arcoreju blizu Milana, kjer premier okreva po decembrskem napadu, na katerem mu je napadalec izbil dva zoba, zlomil nos in razrezal ustnico.

Berlusconi po napadu duševno neuravnovešenega napadalca okreva dobro; njegovo vrnitev na delovno mesto pričakujejo že konec tega tedna.

Slavljenka je po praznovanju medijem povedala, da je bil Berlusconi velikodušen kot vedno, vendar da je torto naročila sama.

Ravno torta je med obiskovalci požela največ občudovanja. Na njej sta prikazana Berlusconi in Biancofiorejeva, slednja kot plavolaska bujnega oprsja. Ob tem so se razširile govorice o premierjevi novi domnevni ljubezni.

Predstavnica stranke je govorice že zavrnila in poudarila, da se na tem praznovanju v Berlusconijevi vili ni zgodilo nič nemoralnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.