3, 2, 1,….. ŠOLA!

Foto: STOP-SHOP STOP-SHOP Foto: STOP-SHOP STOP-SHOP
Dobra dva meseca brezbrižnega poletja sta za nami. Vročina se počasi poslavlja in prihaja čas, ko bodo naši šolarji znova oprtali nahrbtnike in jo mahnili nazaj v šolske klopi.
Oglej si celoten članek

Začetek šolskega leta po navadi spremlja nemir. To velja tako za šolarje, kot tudi za njihove starše. Če otroke zanima predvsem, kako se bodo po dveh sproščenih mesecih spet vklopili v rutino in se povezali z vrstniki, se šolski stres za njihove starše praviloma prične že bistveno prej, najkasneje avgusta, ko je res že zadnji čas, da jo mahnejo po nakupih.

Vse na enem mestu

Pred prvim septembrskim šolskim zvoncem je potrebno poskrbeti za nešteto stvari. Večino staršev že sama misel na to, kaj vse je potrebno nakupiti, spravi ob pamet. Celodnevno ali celo večdnevno pohajkovanje po trgovinah, visoke cene, kolone na cesti, gneča na parkiriščih in še bi lahko naštevali. Pa je vse to res potrebno? Da letos ne boste izgubljali živcev in po nepotrebnem grizli nohtov, vam svetujemo, da se doma spišete seznam stvari, ki jih potrebujete. Večina šol sezname potrebščin otrokom ponudi že ob zaključku leta, mnoge šole pa imajo sezname dostopne tudi na spletu. Če ste precej organizirane sorte, vam bo vse uspelo nabaviti že v enem ali dveh obiskih trgovin. Obiščite katerega izmed družini prijaznih nakupovalnih centrov STOP-SHOP, najdete jih v Celju, Velenju, Domžalah, Postojni, Novem mestu ali Kranju, parkirajte na katerem izmed prostranih parkirišč in si privoščite sproščeno nakupovanje. Poskrbite, da bodo letošnji nakupi sproščeni, zabavni, brez nepotrebnega čakanja. Svoje šolarje pripeljite s seboj, naj oni izberejo potrebščine, dan pa izkoristite za sproščeno družinsko druženje.

Foto: STOP-SHOP STOP-SHOP

Kaj pa nahrbtnik?

Kvalitetna, vzdržljiva in seveda lepa šolska torba, je pika na i pred vstopom v novo šolsko leto. Raziskave so pokazale, da so v Sloveniji pretežke dobre tri tretjine torb osnovnošolcev. Med srednješolci je pretežkih torb nekoliko manj, še zmeraj pa občutno preveč! Izbiri šolske torbe torej posvetite posebno pozornost. Dobra šolska torba mora biti lahka, vzdržljiva in zračna, primerne velikosti, z ojačanimi, nastavljivimi naramnicami. V STOP-SHOP trgovinah ponujamo cenovno ugodne torbe za vsakogar po dostopnih cenah. Nikar ne pozabite, visoka cena ni zagotovilo za kvaliteto, zato si za izbiro raje vzemite malce več časa, torbo pomerite in potežkajte in se šele nato odločite.

Foto: STOP-SHOP STOP-SHOP

Veselo na delo

Da tudi pisanje domačih nalog ne bo nočna mora, poskrbite za lično opremljen delovni kotiček, morda novo stojalo za pisala, posebno lep pribor, okrasno škatlico ali dve. Dela se najlažje lotimo, kadar se v delovnem kotičku dobro počutimo, zato si privoščite nekaj izdelkov, ki so vam pisani na kožo, četudi jih morda ne potrebujete nujno. Da bo novo šolsko leto še bolj zabavno, kliknite na TO povezavo in si natisnite prav poseben STOP-SHOP urnik. Z njim ne boste zamujali niti na popoldanske treninge :).

Ste pospravili omaro?

Iz kopalk bo počasi potrebno smukniti v manj poletna oblačila. Pobrskajte po omari, prevrite kaj vam še pristaja, kaj ste nemara prerasli in kaj je že iz mode. Premajhnih oblačil ali tistih, ki jih tako ali tako nikoli ne nataknete, nikar ne tlačite nazaj v omaro. Raje jih podarite ali pa iz njih izdelajte kak uporaben dodatek. Nekaj klikov po spletnih straneh DIY vam bo dalo več kot preveč idej, kaj storiti s pretesnimi kavbojkami ali odvečnimi gumbi. Ko bo v omari spet kaj prostora, pa le obiščite STOP SHOP center in osvežite svojo garderobo. V naših trgovinah boste našli vse in še več! Pa vesel skok v novo šolsko leto!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.