3 razlogi, zakaj potrebujete HRM sistem v vašem podjetju!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Biti na tekočem z osnovnimi informacijami o zaposlenih lahko hitro postane nočna mora, če se zanašate na vašo omaro za dokumente. Samo pomislite, koliko časa potrebujete, da izkopljete vse informacije o zaposlenih, potencialnih kandidatih za zaposlitev, odsotnostih ali celo plačilih! Prihranite čas, denar in nepotrebne glavobole z Intrix HRM.
Oglej si celoten članek

Kako lahko Intrix HRM izboljša upravljanje z zaposlenimi?

Poslovite se od iskanja podatkov po preglednicah ali neskončni papirologiji. Intrix HRM vam omogoča, da na enem mestu varno shranjujete, urejate, spremljate in natančno analizirate podatke o zaposlenih. Načrtujete lahko tudi prihajajoče aktivnosti, na katere vas bo sistem pravočasno opomnil.

Foto: Intrix Intrix

1. Prihranek časa

Intrix HRM je sistem številka ena za optimizacijo časa na delovnem mestu. Sprejemajte pametne in strateške odločitve na podlagi ključnih informacij. Avtomatizirajte zamudne naloge upravljanja zaposlenih in imeli boste več časa, ki ga boste porabili za dejavnost, ki vodi v večjo uspešnost tako posameznikov kot tudi podjetja.

2. Popoln pregled nad vsemi kadri, kjerkoli

V Intrix HRM boste imeli vse informacije o zaposlenih, kandidatih za zaposlitev in procesih dela na voljo takoj, ne glede na to, ali se delo opravlja v podjetju ali od doma.

3. Razvoj vaših zaposlenih na najvišjem nivoju

Razvoj zaposlenih je bistvenega pomena za dolgoročni uspeh vašega podjetja. Uporabite HRM sistem za beleženje pregledov uspešnosti, usposabljanja, ciljev in kvalifikacij posameznikov.

Tako ne boste samo zgradili bolj usposobljene in učinkovite delovne sile, ampak hkrati še dolgoročno povečevali motivacijo vaših zaposlenih.

Popolna informacijska podpora pri delu z zaposlenimi

Poslovite se od ročnega vpisovanja podatkov, dolgih preglednic in si olajšajte proces upravljanja zaposlenih. Intrix HRM je sistem, ki se bo prilagodil vašim potrebam in pomagal z avtomatizacijo kadrovskih procesov na enostaven način.

Ostale prednosti, ki jih nudi Intrix HRM:

  1. Popoln pregled nad podatki vaših zaposlenih, dostopen kjerkoli in kadarkoli.
  2. Poenostavljen proces iskanja in izbora kandidatov za zaposlitev.
  3. Enostavno oddajanje in potrjevanje zahtevkov za odsotnosti, dokumente, izobraževanja in opremo.
  4. Lažje in pregledno upravljanje z izobraževanji.
  5. Jasen prikaz organizacijske strukture z organigramom.
  6. Priprava, generiranje in podpisovanje dokumentov na klik.
  7. Zmanjšanje operativnega kadrovskega dela in s tem možnost, da se čas nameni strateškim HR temam.

Foto: Intrix Intrix

Prepoznavanje talentov in razvoj kompetenc je ključnega pomena!

Priprava dokumentov, izračuni delovne dobe ali letnega dopusta še nikoli ni bila lažja kot s sistemom Intrix HRM. Čas, ki ste ga prej porabili za iskanje informacij v papirni dokumentaciji, za “ročno” pripravo dokumentov - izračune ali odobritve -, lahko sedaj namenite pomembnejšim strateškim HR temam, kot so npr. ohranjanje ključnih kadrov, razvoj talentov in izboljšanje zadovoljstva kolektiva. 

Zaposleni so zadovoljni, kadar delovno mesto podpira njihove potenciale, jim pomaga k razvoju novih kompetenc in spodbuja k napredku. Intrix HRM vam omogoča zaposlovanje in selekcijo kadrov, uvajanje novih sodelavcev, spremljanje razvoja zaposlenih, spremljanje uspešnosti ter analitiko in pripravo poročil za kadrovnike.

Odkrijte ves potencial svoje ekipe in ustvarite uspešno delovno okolje.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.