6 pomladno svežih novosti - škoda bi jih bilo prezreti

Foto: nlb
Foto: nlb
Pomlad je čas novih začetkov, vsa sveža in dišeča. Sveže pa so tudi NLB pomladne novosti. Če dišijo, nismo prepričani - morda, ko jih vzamemo iz novega pralnega stroja, ki smo ga ugodno kupili v Big Bangu in to kar na obroke z SMS-om.
Oglej si celoten članek

Dobro je vedeti 

Povišanje dnevnih limitov dviga na bankomatih – potrebujete gotovino? Od zdaj boste lahko višji znesek dobili že na bankomatu: 
 
NLB Maestro klasična do 700 EUR na dan, 
NLB Maestro zlata do 1.000 EUR na dan, 
NLB Maestro platinasta pa do 2.000 EUR na dan - Več 
    
Znižanje provizije za plačilo UPN-ov na bankomatih – zdaj še ceneje, hitro, kadarkoli. Provizija za plačilo UPN-a na bankomatu po novem znaša 40 centov. 
   
SMS nakupi na obroke – s plačilnimi karticami z odloženim plačilom lahko prek SMS-a nakup opravite na obroke, kjerkoli želite.  In sicer na 2 do 60 obrokov, brez obresti in brez dodatne dokumentacije. Najmanjši obrok je 20 EUR. – Več 
    
Popust na belo tehniko Bosch v trgovinah Big Bang – na izbrane izdelke ob plačilu z NLB plačilnimi karticami dobite 10 % popusta. 
    
V NLB Klik samo še z OTP – od maja dalje je vaš dostop zaščiten z najvišjo stopnjo varnosti. Ta zelo zanesljivo onemogoči prestrezanje podatkov s strani nepridipravov – Več 
    
Potrjevanje spletnih nakupov tudi za uporabnike, ki še nimajo NLB Pay ali pametnega telefona – nismo pozabili na vse, ki nimajo pametnih telefonov. Z Rekono bodo lahko potrjevali svoja spletna plačila. 

Seznama pa še ni konec, dodajamo še, da je pristop k NLB Kliku in / ali Klikinu po novem brezplačen, uporabnina pa enotna – 0,80 EUR za spletno in mobilno banko. 
 

Katere novosti se najbolj veselite? 

Foto: nlb NLB

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.