7 razlogov, zakaj investirati v kakovostna senčna jadra, izdelana po vaši meri

Foto: Genial d.o.o.
Foto: Genial d.o.o.
Senčna jadra v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljena in zagotavljajo cenovno dostopen ter učinkovit način za ustvarjanje sence v zunanjih prostorih.
Oglej si celoten članek

Medtem ko so vnaprej izdelana senčna jadra takoj na voljo in jih lahko kupite preko spleta ali v maloprodajnih trgovskih verigah, lahko investicija v senčna jadra izdelana po vaši meri ponuja številne prednosti. Zmogljiva tehnologija in kakovostna izdelava med drugim omogočata izjemne rešitve, katere sicer na videz skorajda ni mogoče izvesti, oziroma, kjer nobeno od ostalih zunanjih senčil zaradi tehnične narave ni mogoče namestiti. S senčnim jadrom, izdelanim po meri, lahko svoj najljubši prostor na balkonu, terasi ali vrtu hitro in enostavno spremenite v senčno oazo dobrega počutja – po potrebi pa ga lahko prav tako hitro spet pospravite. Dovolj je en sam pritisk na gumb.

Foto: Genial d.o.o. Genial

Tukaj je sedem razlogov, zakaj bi morali razmisliti o investiciji v senčna jadra ukrojena po vaših željah.

1. Ustvarite nov življenjski prostor s senčnim jadrom, ki vam bo pisan na kožo.

Senčna jadra po meri lahko oblikujete tako, da ustrezajo vašim posebnim potrebam in željam. Izberete lahko velikost, obliko, barvo in materiale, tako da ustvarite edinstveno in prilagojeno rešitev senčila za vaš zunanji prostor. Izbira razpoložljivih električnih senčnih jader v podjetju Genial je raznolika. Z različnimi modeli, tkaninami in barvami ter pametnimi dodatki boste vedno našli senčno jadro, ki natančno ustreza vašim potrebam. Takoj ko se odločite, vas strokovnjak obišče na domu, kjer skupaj razvijete idejo in oblikujete vaše senčno jadro za zaščito pred soncem. Prvovrstni materiali, nemška tehnologija, osebni pristop in izkušnje vam zagotavljajo najvišjo kakovost storitve in končnega produkta, ob tem pa dolgotrajno veselje pod vašim udobnim senčnim jadrom.

2. Senčna jadra priznanega proizvajalca z izkušnjami iz jadralnih športov so izjemno vzdržljiva.

Senčna jadra, izdelana po meri, ki jih proizvaja nemško podjetje BARTLES, so izjemno vzdržljiva. Podjetje se ponaša z več kot 45 let izkušenj v jadranju, hkrati pa imajo že več kot 15 let izkušenj na področju izdelave senčnih jader. Te tržijo pod blagovno znamko SunFurl. Njihova zavezanost kakovosti, inovativnosti in trajnosti jih je naredila vodilne v industriji. Gre za podjetje, kjer prav vse komponente (razen platna) proizvajajo v lastni režiji pod mentorstvom izkušenih inženirjev. Senčna jadra SunFurl so izdelana iz zelo kakovostnih materialov, ki so posebej izbrani za visoko vzdržljivost in dolgoživosti. To pomeni, da bodo vaša senčna jadra imela daljšo življenjsko dobo, zahtevala bodo manj vzdrževanja kot tipsko narejena jadra, katera lahko kupite preko spleta ali v maloprodaji, predvsem pa boste imeli zagotovljeno varno in udobno bivanje na prostem.

Foto: Genial d.o.o. Genial

3. Z izdelavo po meri pridobite na funkcionalnosti.

Senčna jadra, ki so narejena po vaši meri in željah, lahko oblikujete tako, da ustrezajo posebnim zahtevam vašega zunanjega prostora. Ne glede na to, ali potrebujete senco za teraso, bazen ali igrišče, lahko senčna jadra po meri prilagodite tako, da zagotavljajo optimalno pokritost in zaščito.

4. Oblikujte svoj nov življenjski prostor pod soncem tako, da boste nad njim vsak dan znova navdušeni.

Senčna jadra ukrojena po vaši meri lahko oblikujete tako, da dopolnjujejo obstoječ videz arhitekture in občutek, ki ga ustvarja vaš zunanji prostor. Izbirate lahko med številnimi barvami in materiali in tako ustvarite rešitev za senčenje, ki ne zagotavlja le praktičnih prednosti, temveč dodaja tudi vizualno in estetsko privlačnost.

Foto: Genial d.o.o. Genial

5. Senčna jadra izdelana po meri še povečajo udobje bivanja.

Senčno jadro priznanega proizvajalca lahko znatno izboljša udobje bivanja na vašem zunanjem prostoru. Ubrani vas pred nevarnimi UV sončnimi žarki in omogoča uživanje na počitku ali aktivnosti na verandah, restavracijah in kavarnah na prostem, ne da bi bili neposredno izpostavljeni soncu. Senčna jadra nudijo tudi zaščito pred rahlim dežjem. Namestitev kakovostnih senčnih jader lahko zagotovi tudi dodatno hlajenje in prezračevanje. Strokovno in pravilno nameščena senčna jadra lahko preprečijo neposreden vdor sonca v vašo hišo, poslovni objekt ali katerikoli drug prostor. Večina senčnih jader je izdelanih iz pol prepustne tkanine, ki omogoča tudi kroženje hladnega zraka, kar običajno zniža temperaturo v pokritih prostorih za vsaj 10 stopinj. To lahko naredi vaš zunanji prostor bolj prijeten in uporaben v vročih poletnih mesecih.

6. Poskrbite za največjo stroškovno učinkovitost vašega projekta.

Čeprav se senčna jadra po meri morda zdijo dražja od vnaprej izdelanih produktov, so dejansko dolgoročno stroškovno bistveno učinkovitejša. Senčna jadra po meri so pogosto bolj trpežna in zahtevajo manj vzdrževanja, kar vam lahko sčasoma prihrani denar.

Foto: Genial d.o.o. Genial

7. Kakovostno senčno jadro poveča vrednost vaše nepremičnine.

Naložba v senčna jadra po meri lahko poveča tudi vrednost vaše nepremičnine. Dobro zasnovana in funkcionalna rešitev za senčenje izboljša uporabnost in privlačnost vašega zunanjega prostora ter ga naredi privlačnejšega za potencialne kupce, če se odločite prodati svoj dom. Znano je tudi, da mnogi potencialni kupci nepremičnino izbirajo glede na njen videz in prvi vtis, ki ga dobijo ob ogledu. Torej? Zakaj ne bi kupcu zastal dih?

Skratka, naložba v senčna jadra, izdelana po meri, ponuja številne prednosti, ko se odločate za oblikovanje svojega novega zunanjega prostora. Od personalizacije in vzdržljivosti do izboljšane funkcionalnosti, estetike in povišane vrednosti nepremičnine. Senčna jadra po meri so pametna in praktična izbira za vsakogar, ki želi ustvariti udoben in eleganten zunanji prostor.

Pred nakupom senčnega jadra je smiselno upoštevati vso dinamiko in je pomembno, da veste, od koga kupujete. V podjetju Genial vam bodo strokovnjaki pomagali s svojim strokovnim znanjem in poznavanjem najnovejših tehnologij. Skupaj boste razvili idejo, ki bo omogočala ne le preoblikovanje vašega zunanjega prostora, temveč tudi maksimalno izkoriščanje prednosti senčnih jader. S posameznimi komponentami senčnega jadra SunFurl ® se lahko spoznate v razstavnem salonu senčil v Krškem.

Foto: Genial d.o.o. Genial

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.