Adidas X Ghosted za doseganje hitrosti brez omejitev

Foto: Adidas
Foto: Adidas
Adidas s svojo novo kolekcijo nogometnih čevljev X Ghosted premika meje hitrosti v sodobni nogometni igri. Gre za nogometne kopačke, ki s številnimi inovacijami omogočajo nogometašem, da so hitrejši in v svojem gibanju učinkovitejši, pri čemer so deležni popolnega udobja tega nogometnega čevlja.
Oglej si celoten članek

Zakaj je kolekcija X Ghosted tako posebna?

Foto: Adidas adidas X Ghosted

Čevlji iz kolekcije X Ghosted so eni najhitrejših nogometnih čevljev oz. čevljev za hitro in agilno igro, k čemur so pripomogle številne inovacije v uporabljenih materialih in njegovi zasnovi.

Izbrani modeli Adidas X Ghosted, vključno z X Ghosted.2 in X Ghosted.3, se ponašajo z izboljšano formulo jezika BOOTIE CONSTRUCT. Jezik je izdelan iz raztegljivih materialov in šivov, zaradi katerih nudijo kopačke enostaven korak in posebno udobje pri njihovi uporabi.

Posebno tehnologijo, značilno za model X GHosted.3, predstavlja LACELESS CONSTRUCT, pri čemer gre za odstranjevanje nepotrebnih plasti, na ta način pa se zagotavlja gladek dotik noge z žogo, zato imate vedno čisto udarno površino, natančnost udarca pa je s tem bistveno večja.

Popolnoma nova silhueta X Ghosted pripomore še k sodobnejšemu videzu

Foto: Adidas adidas X Ghosted

Zgornja površina modelov nogometnih čevljev iz kolekcije Adidas X Ghosted pa ni znana le po svoji edinstveni zasnovi in uporabljenih materialih, ampak tudi po svojem izjemno sodobnem dizajnu. Popolnoma nova silhueta treh črtic, ki je značilna za Adidas, je pri X Ghosted prodrla še na višji nivo, zato dajejo igralcem nogometa dodaten občutek, da so še hitrejši.

V kolekciji Adidas X Ghosted so različni modeli nogometnih čevljev, ki bodo zadovoljili različne želje in potrebe aktivnih igralcev nogometa. Ne glede na to, katerega od njih boste izbrali, ustvarjeni so za hitro in agilno igro.

Poiščite nogometno kolekcijo X-ghosted v prodajalnah Intersport in v spletni trgovini tukaj.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.