Bitax: Na enem mestu vse za dobro počutje

Foto: Bitax
Foto: Bitax
Izdelki, ki jih najdete na Bitax, prinašajo nove dimenzije za dobro počutje, osebno zdravje in lepoto od zunaj in znotraj.
Oglej si celoten članek

Slovensko podjetje Bitax d.o.o. je eden izmed distributejev na tržišču za prehranska dopolnila, živila in kozmetiko. Zastopa številne tuje blagovne znamke, v svoji lasti pa ima tudi blagovno znamko My Nuti.

Nove dimenzije dobrega počutja

Izdelki prinašajo nove dimenzije za dobro počutje, osebno zdravje in lepoto od zunaj in znotraj. Zato se nenehno ponujajo novi in inovativni izdelki, ki pritegnejo pozornost strank. V porastu je predvsem naravna kozmetika in organska živila, ki so nenehno kontrolirana s strani uradnih inštitucij.

Foto: Profimedia Ženska, krema

Ekološki certifikat

Pridobljeno imajo ekološki certifikat, ki ga podeljuje ustanova Bareau Veritas. Pri tem se kontrolira kakovost vseh sestavin in končnih izdelkov iz ekološke pridelave. BIO Certifikat je najvišji standard za kakovost, ki pove potrošniku, da je ekološki izdelek na polici pod strogim nadzorom kontrole. Takšen izdelek je tudi posebej označen z zeleno zastavico, ki je vidna na vsaki nalepki izdelka.

Pri razvoju sodelujejo tudi z zunanjimi partnerji in različnimi proizvodnjami tako v Sloveniji kot v EU. Tukaj se upoštevajo dolgoletne izkušnje, znanje, kakovost in visok standard proizvodnje, ki zagotavlja kakovost izdelkov. Izdelki se prodajajo v Lekarnah po Sloveniji, specializiranih prodajalnah in drogerijah z zdravim načinom življenja.

Foto: Bitax Bitax

V letu 2022 je spletna stran 'bitax.si' v celoti prenovljena

Ob prihodu 'covida' leta 2020 se je razmišljanje o hrani na splošno precej spremenilo, saj do takrat nismo kaj dosti razmišljali o tem, kaj storiti če nam slučajno zmanjka hrane. Bilo nam je samoumevno, da gremo v trgovino ali lekarno in kupimo željeni izdelek, saj so police polne z različno ponudbo.

Šele po zaprtju številnih trgovin zaradi epidemije v tistem času, smo se malo zamislili kje dobiti surovine če jih zmanjka, kako in kje jih pridelati in nato uporabiti v domači kuhinji. Epidemija Kovida nas je streznila do te mere, da se je marsikdo izmed nas naučil peči kruh doma, zasaditi paradajz na okenski polici ali vzgojiti zelišča v domači kuhinji. Zato je samooskrba z zelenjavo, sadjem in zelišči izrednega pomena, saj to pomeni naše preživetje tudi v težkih časih.

Foto: Profimedia Vrtnarjenje

Nova spletna trgovina Gardenshop.si

Sajenje in vrtnarjenje je tisti notranji mir in dober občutek, ki nam daje zadovoljstvo in pomen, da smo sami pridelali nekaj kar bomo lahko tudi pojedli. V letu 2022 smo odprli novo spletno trgovino 'gardenshop.si', ki ponuja inovativne, zanimive in ustvarjalne izdelke, tako za otroke kot odrasle.

Dragi starši, naučite svojega otroka posaditi rožico ali jagode že v rani mladosti in videli boste, kako so navdušeni ob opazovanju rasti. Pokažite mu smisel vrtnarjenja, da bo razumel, zakaj je potrebno rastline zalivati, jih presajati, obrezovati, jih naravno pognojiti. Ob vsem tem bodo vaši otroci uživali, saj je vrt kot poligon za igranje v naravi in ob tem lahko uživamo vsi.

Nasveti pred poletjem

Ker se nam hitro bliža vroče poletje, pomislimo najprej na lepo obarvano polt, urejene nohte, navlažena stopala. Ker smo radi lepi, se zavedamo, da so urejeni nohti odraz redne in kvalitetne nege. Odličen izdelek za preventivno uporabo in predvsem takrat, ko imamo težave z glivicami na nohtih je izdelek 'Gel proti glivicam – Help to Nail'.

Foto: Profimedia Stopalo, glivice, nohti

Gel proti glivicam

Gel proti glivicam 'Help To Nail' je v obliki lahkega gela, namenjen za vrhunsko nego nohtov na rokah in nogah. Gel močno vlaži, pomirja in obnavlja nohtno površino. Vsebuje sestavine, ki delujejo antibakterijsko, antiseptično in dezinfekcijsko, zavirajo rast in razmnoževanje mikrobov (dejavnike, ki vodijo v razvoj mikoze).

Zaradi številnih prednosti ga potrošniki radi uporabljajo:

  • Je v obliki lahkega gela, namenjen za nohte na rokah in nogah, ter tudi na koži stopala in med prsti.
  • Podpira keratinizacijo celic, in sicer učinkovito regenerira nohtno površino.
  • Intenzivno vlaži in pomirja vnetje kože.
  • Vsebuje aktivni kompleks sestavin, ki ščiti pred spremembami videzov nohtne površine.
  • Ima edinstveno sestavo naravnih sestavin, to so: olje čajevca, keratina, undecilenske kisline in pirokton olamina kot tudi sestavine, ki zmanjšujejo dejavnike, ki vodijo v razvoj mikoze.
  • Ima zeliščni vonj, ki moti glivice.
  • Začne delovati takoj po nanosu.
  • Izdelek je priročen za v torbico in na potovanje.
  • Ob pravočasni uporabi Gela proti glivicam je rezultat zelo hiter in učinkovit.

Foto: Profimedia Stopalo, krema, pedikura

Urejena stopala?

Seveda!

Lepa in negovana stopala ne zagotavljajo le udobja, ampak vam dajejo tudi samozavest, da se počutite zadovoljno kjerkoli ste. So znak zdravja in estetskega videza. Če je vaša koža na stopalih suha in hrapava potrebuje intenzivno regeneracijo kože. V tem primeru morate uporabljati izdelke, ki vsebujejo urejo in glicerin. To so vlažilci kože, ki ji dajejo vlažnost, mehkobo in gladkost.

Najboljši izdelek je Krema z Urejo, ki nudi:

  • Učinek luščenja kože.
  • Preprečuje izsuševanje in utrjevanje pete.
  • Kožo nežno mehča in neguje.
  • Ščiti pred izgubo hidratacije v popvrhnjici.
  • Sestavine so mazljive in hitro vpojne.
  • Krema deluje takoj po nanosu.

Redno skrbite za svojo kožo, jo negujte in ta vam bo nadvse hvaležna.

Prav tako poskrbite za kvalitetno zdravje, zato uporabljate prehranska dopolnila takrat, ko občutite pomanjkanje po vitaminih, mineralih, antioksidantih, vlakninah, beljakovinah in  maščobah. Bodite zadovoljni sami s seboj in si privoščite le najboljše.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.