Čarobni adventni čas v Termah Sveti Martin

Foto: terme sveti martin
Foto: terme sveti martin
Bliža se najlepši del leta in toplina prazničnega vzdušja, ko si vzamemo več časa zase in svoje bližnje. Zima je letni čas, v katerem moramo posebno pozornost posvetiti zdravju telesa in duha ter poskrbeti, da bomo v novo leto vstopili polni energije in zagona.
Oglej si celoten članek

Popolno decembrsko razvajanje si lahko privoščimo z obiskom wellness resorta in razvajanjem v termomineralni vodi. Ena takšnih čudovitih destinacij so Terme Sveti Martin sredi idilične hrvaške pokrajine Medžimurje, ki so zelo priljubljene med Slovenkami in Slovenci.

Popolna zimska sprostitev v Medžimurju

Medžimurje je najsevernejša hrvaška pokrajina, ki se ponaša z nedotaknjenimi gozdovi, grički z vinogradi ter bogato kulinarično, zgodovinsko in kulturno tradicijo. Gre za edino evropsko regijo, ki je že trikrat prejela nagrado Evropska destinacija odličnosti. Terme Sveti Martin, v katerih so pred kratkim prejeli nagrado za najboljši wellness hotel na Hrvaškem, so oaza miru in kraj, kjer si lahko napolnite baterije. V neposredni bližini slovenske meje na enem mestu ponujajo kombinacijo aktivnega oddiha, wellness doživetij in ozaveščanja o zdravem življenjskem slogu, posebno pozornost pa namenjajo lokalni, ekološko pridelani hrani.

Foto: terme sveti martin Terme Sveti Martin

Razvajanje za mlade in stare

Obisk resorta je odlična ideja za družine, ki si želijo odklopa od ustaljene rutine. Starši lahko izbirajo med številnimi wellness in spa progami, otroci pa se lahko prepustijo radostim v prenovljeni igralnici. V športni dvorani se najmlajši gosti lahko pomerijo v igri človek ne jezi se v človeški velikosti, na go cart stezi ali se pozabavajo na napihljivih igralih. Med počitnicami so za otroke pripravili veliko zabavnega programa in druženje z maskotama Martijem in Martino. Posebno družinsko praznično doživetje je lahko obisk bližnje farme jelenov, ki bodo s svojo igrivostjo zagotovo pričarali nasmehe na obraze.

Foto: terme sveti martin Terme Sveti Martin

Nepozabna adventna doživetja

December je mesec lepih želja in čas za ustvarjanje še lepših spominov, zato so v termah za obiskovalce pripravili nepozaben adventni program. V začetku meseca pripravljajo otvoritev zunanjega drsališča in koncertno poslastico, ki za zdaj ostaja presenečenje. Pred pivnico Pub Potkova in na drsališču v adventnem času ne gre zamuditi različnih koncertov, stand up nastopov in ostalega animacijskega programa za mlade in stare.

Preživite najdaljšo noč na čaroben način

Zakaj ne bi najdaljše noči v letu preživeli na drugačen in zabaven način? V medžimurskih termah za silvestrski večer pripravljajo pester program za vsak okus. Izbirate lahko med tematsko zabavo v notranjih bazenih, ki se bodo spremenili v Čudežno deželo, glamurozno zabavo v slogu dvajsetih v stilu Gatsbyja ali sproščeno zabavo pod zvezdnatim nebom.  

Foto: terme sveti martin Terme Sveti Martin

V zasledovanju ravnovesja uma, duše in telesa

Bogastvo medžimurskih term je zdravilna termomineralna voda, ki so jo odkrili že leta 1913 in jo uporabljajo pri blagodejnih tretmajih v bazenih in whirlpoolih. Terme Sveti Martin so sicer zasnovane v skladu s holistično filozofijo dr. Rudolfa Steinerja, ki zagovarja uravnoteženost uma, duše in telesa. Z namenom spodbujanja zdravega načina življenja so ustvarili healthness program, ki vključuje inovativne zdravstvene in holistične programe. Ti obsegajo namestitev v posebej oblikovanih sobah, individualno svetovanje in edinstveni Body Vitality Scan, na podlagi katerega gostom priporočajo storitve, kot so fitoterapija z lokalnimi zelišči, kanabinoidna terapija, spanje po določenem urniku, prehranski načrt z raznolikimi domačimi in lokalnimi živili, nasveti za zmanjševanje stresa, uporaba zdravilne termomineralne vode, individualno prilagojene masaže ter drugi wellness tretmaji.

V idiličnih Termah Sveti Martin boste v prihajajočih zimskih mesecih našli popolno wellness sprostitev, vrhunsko gastronomsko ponudbo in številne priložnosti za ustvarjanje lepih spominov.
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.