Čas je, da oblečete Dedolesove kratke pajkice in pokažete meča!

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles
Poletje je v polnem razmahu in vroči, s soncem obsijani dnevi so kot nalašč za to, da pokažete malce več gole kože. Nepogrešljiv kos tega poletja so kratke Dedolesove pajkice, ki navdušujejo tako z udobjem kot zabavnimi motivi. Da boste v njih videti res dobro, vam prestavljamo nekaj vaj za čvrsta stegna in meča.
Oglej si celoten članek

Zadnjih nekaj poletij so eden vročih modnih trendov kolesarske pajkice, ki se kombinirajo na najrazličnejše zgornje dele oblačil in se nosijo tudi skupaj z vrtoglavo visokimi petami – ne le z natikači ali športnimi copati. Trend kolesarskih pajkic je še vedno zelo priljubljen med zvezdnicami, kot so slovite sestre Kardashian, pevka Miley Cyrus in supermodela Emily Ratajkowski in Gigi Hadid. Manekenka za Sports Illustrated Damaris Lewis jih je nosila celo na rdeči preprogi.

Medtem ko nekateri obožujejo poletje in se dobro počutijo v kratkih hlačah, topih, majicah s kratkimi rokavi, kratkih oblekah, spet drugi svojega telesa ne pokažejo tako zlahka. Ne čutijo namreč dovolj samozavesti oziroma niso najbolj zadovoljni s svojo postavo. A z nekaj preprostimi vajami lahko to spremenite.

Vaje za čvrsta meča

Mišice meč boste učvrstili tako, da boste vsak dan naredili serijo dvigov na prste. Stopala postavite v širino bokov in se preprosto dvigujte na prste. Ko vam bo teža lastnega telesa postala prelahek izziv, si vajo otežite tako, da v roke vzamete uteži.

Vajo za čvrsta meča lahko izvajate tudi sede na stolu. Usedite se tako, da bodo noge v kolenu pokrčene v kotu 90 stopinj, čez kolena si položite utež, nato pa dvigujte prste.

Foto: Dedoles Dedoles

Vaje za lepe stegenske mišice

Vaj za zgornji del nog, torej za sprednji in zadnji del stegen, je več. Najbolj znani so počepi in izpadni koraki. Pri izvajanju pazite na pravilno izvedbo. Počepe delajte tako, da stopite v širino bokov, potem se z zadnjico spustite proti tlom, pri tem pa pazite, da vam kolena ne 'padejo' čez linijo prstov na nogah. Podobno pravilo velja tudi pri izvajanju izpadnih korakov, pri katerih eno nogo pokrčite v kolenu, drugo pa spustite nazaj, pri čemer mora biti teža telesa na sprednji, pokrčeni nogi.

Za čvrste mišice nog lahko delate tudi dvig bokov. Uležite se na tla, noge pokrčite v kolenih in dvigujte boke od tal. Če vam je vaja z obema nogama na tleh prelahka, si jo lahko otežite tako, da eno nogo dvignete v zrak ter boke dvigujete le z eno nogo na tleh. Ne pozabite pa noge, ki jo obremenjujete, zamenjati – 15 ponovitev naredite na eni, 15 ponovitev na drugi nogi. Cikel ponovite trikrat.

Foto: Dedoles Dedoles

Sadove trdega dela pokažite v barvitih Dedolesovih pajkicah

Klasične kratke hlače lahko letos nadomestite z udobnimi kratkimi pajkicami Dedoles, ki navdušujejo z zabavnimi motivi. Izbirate lahko med potiskom eksotičnih listov, feniksa, rožnatega lotosa in nekaterimi drugimi rožnatimi vzorci.

V Dedolesovi kolekciji so na voljo športne in bombažne pajkice. Športne so narejene iz kombinacije poliestra in elastana ter so idealna izbira tako za izvajanje raznovrstnih športnih aktivnosti kot tudi za vsakdan. So zračne in se dobro prilegajo, pomagajo oblikovati postavo, so brez oblazinjenja in nadvse udobne. Z enakimi lastnostmi se ponašajo tudi bombažne pajkice, ki poleg bombaža vsebujejo še nekaj elastana. Primerne so tako za vsakdanje nošenje kot za jogo, pilates, ples in druge športne dejavnosti.

Celotno barvito kolekcijo udobnih kratkih pajkic Dedoles, ki so zdaj na voljo tudi do 50 odstotkov ceneje, si lahko ogledate TUKAJ!
Kratke pajkice so še vedno res velik hit. Če jih uskladite z ustreznimi modnimi dodatki in kombinirate z različnimi zgornjimi deli oblačil ter raznoliko obutvijo, bodo zagotovo postale vaš najljubši kos, primeren za številne priložnosti. V njih boste dajale vtis samozavestne in stilsko odlično podkovane ženske.
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.