Darila za razvajanje otrok in najstnikov

Foto: Huawei Huawei Xmas P smart 2021 Foto: Huawei Huawei Xmas P smart 2021 Foto: Huawei Huawei Xmas P smart 2021 Foto: Huawei Huawei Xmas Foto: Huawei Huawei Xmas MatePad Pro Foto: Huawei Huawei Xmas MatePad Pro Foto: Huawei Huawei Xmas MateBook 13 Foto: Huawei Huawei Xmas MateBook 13 Foto: Huawei Huawei Xmas MateBook 13
Če si še vedno belite glavo, kako boste z darili najbolje razveselili otroke in najstnike, imamo za vas vrhunske in tehnološko dovršene predloge.
Oglej si celoten članek

Izbiranje božičnih in novoletnih daril je letos še težje in za številne starše še bolj naporno kot prejšnja leta. Eden od razlogov so tudi posebne in edinstvene potrebe otrok in odraslih v tem letu.

Tako pri šolajočih otrocih kot pri velikem deležu delovno aktivnega prebivalstva, so v letu 2020 prišle v ospredje sodobne tehnologije in veščine povezane z njo. Ne le podjetja, tudi šole so se morale digitalno preobraziti, računalniki, tablice in telefoni pa so postali pomemben del učnega procesa.

Prav zato so za letošnje praznike še bolj zaželena tehnološko dovršena darila, ki ne bodo le razveselila, pač pa tudi povečala delovno produktivnost. Gre za serije izbranih Huawei izdelkov, ki si jih boste ob prebiranju spodnjih opisov zaželeli tudi sami.

Top vsestransko darilo

Kot darilo ševilka ena tokrat predlagamo prenosnik Huawei Matebook 13 2020, ki je z razmerjem zaslona 3:2 odličen za branje in pisanje. Opremljen je z visokonatančnim zaslonom na dotik, ki je nastavljen za občutljivost in zazna vsak dotik s popolno natančnostjo. Zaslon pa lahko zmanjša modro svetlobo, ki na dolgi rok škoduje očem vaših otrok in najstnikov. Tako je popoln za opavljanje zahtevanih šolskih obveznosti, ki trajajo tudi več ur.

Foto: Huawei Huawei Xmas MateBook 13

Čeprav je izjemno lahek in ga zato obožujejo vsi, ki so z njim radi tudi na fotelju, je izjemno robusten in oblikovan za optimalno mobilnost. Z njim bodo otroci in najstniki še lažje in z večjim veseljem izvajali šolske obveznosti.

Z njim se bodo radi tudi igrali, saj je narejen za prave tehnološke navdušence in ljubitelje iger. Z 10. generacijo procesorjev Intel core i7-10510U in samostojno grafično kartico NVIDIA GeForce MX2508 vam HUAWEI MateBook 13 zagotavlja hitro in zanesljivo urejanje videoposnetkov in igranje iger.

Dvojni Wi-Fi anteni 2x2 MIMO prinašata hitrosti prenosa do 1733 Mbps, kar pripomore k boljši povezavi brez kakršnih koli skrbi. Zmogljiva baterija ima tehnologijo hitrega polnjenja, dvojni ventilator pa odvaja toploto hitreje in zato zagotavlja boljšo delovno izkušnjo brez pregrevanja in zastojev.

Huawei MateBook se lahko z enim dotikom združi s pametnim telefonom v eno napravo in to tudi brez internetne povezave. Zaslon telefona bo tako prikazan v prenosniku Huawei MateBook, zato se lahko opravlja dejavnosti na večjem zaslonu.

Tablica za najbolj kreativne

Vaši najstniki ali študenti, pa tudi že odrasli otroci, bodo kar vriskali od navdušenja, ko bodo dobili v roke novo tablico Huawei MatePad Pro. Z devetdesetodstotnim razmerjem zaslona proti ohišju in robovi, ki merijo samo 4,9 milimetrov, nudi 10,8-palčni zaslon HUAWEI FullView neverjetno vizualno izkušnjo, saj izgleda vsaka podrobnost živo in jasno s svojo barvno paleto DCI-P3 kinematografske ravni in svetlostjo 540 nit.

S certifikatom TÜV Rheinland pa zaslon občutno zmanjšuje modro svetlobo, da varuje zdravje oči. Tako boste s to tablico poskrbeli tudi za oči vaših otrok in najstnikov, ki so več časa za monitorjem. Za lažje opravljanje šolskih ali študijskih obveznosti se lahko poleg tablice priključi še pametno magnetno tipkovnico, ki je videti kot prava tipkovnica prenosnika.

Foto: Huawei Huawei Xmas MatePad Pro

S 16-jedrnim grafičnim procesorjem Mali-G76, izboljšanim s tehnologijo GPU Turbo, pa ponuja tudi boljšo kakovost slike filmov in iger. Tako kot HUAWEI MateBook 13 se poveže s pametnim telefonom, tako da se zaslon telefona prikaže na tabličnem računalniku.

Da bo navdušenje nad tablico še večje, pa lahko poleg nje svojim obdarovancem podarite še novo pisalo HUAWEI M-Pencil, ki ponuja naravno pisanje, kot bi pisali s svinčnimom po papirju. Zaradi vsestranskih potez in funkcij pa je ustvarjanje z njim še boljše. Pisalo je opremljeno s 4096 stopnjami občutljivosti na pritisk, zato zazna vse nianse gibanja pri pisanju in risanju. Foto: Huawei Huawei Xmas MatePad Pro

Nepogrešljiv telefon za večne spomine

Nov pametni telefon HUAWEI P smart 2021 je kot nalašč za vse tiste, ki radi fotografiajo in snemajo posnetke. Ima namreč kar šriri kamere s podporo umetne inteligence, ki z lahkoto zajame vse odlične trenutke tako podnevi kot ponoči. Kamere so tako zmogljive, da lahko opravijo odlične fotografije oddaljenih znamenitosti in makro prizore, glavna kamera pa ima poleg tega visoko ločljivost kar 48 MP, kar je daleč pred konkurenco.

Foto: Huawei Huawei Xmas P smart 2021 Tako bodo vaši otroci ali najstniki tisti, ki bodo delali najboljše fotografije in poskrbeli za ulov nepozabnih trenutkov. Ker ima telefon kar 4 GB delovnega spomina in še 125 GB notranjega pomnilnika, pa bodo tudi imeli dovolj prostora, da shranijo vsak ujet trenutek. Prek telefona se bodo s pomočjo videoklicev lahko tudi družili tako s svojimi prijatelji in sošolci, kot tudi zaželeli lepe praznike svojim starim staršem, tetam in stricem.

Velika varčna baterija s kapaciteto 5000 mAh sodeluje s pametnim algoritmom za varčevanje z energijo AI, ki omogoča do 38,2 ure klicev na omrežju 4G, 16,6 ur spletnega predvajanja videoposnetkov in 12 ur brskanja po spletu na omrežju 4G. S tem darilom ne boste zgrešili.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.