Dedolesova kolekcija božičnih puloverjev: čudoviti so!

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles
Ali v božičnem času zamenjate svojo garderobo, tako da je videti, kot da ste eden izmed Božičkovih pomočnikov? Potem ste na pravem mestu!
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da si marsikdo med nami v času praznikov upa v garderobo vključiti malce drznejše barve in vzorce. To lahko vključuje zeleno ali rdečo ter različne zimske in božične motive. In takšni božični puloverji najbolje odražajo praznično razpoloženje, se vam ne zdi?

Foto: Dedoles Dedoles

Preklopite na zimo in božič s puloverjem

Ustvarjanje popolne zimske kombinacije lahko včasih predstavlja izziv. O tem ni dvoma. Vendar pa je najpomembneje, da nam je vedno toplo. Toda kako hkrati ohraniti eleganten videz? Priznajmo si – izvirni božični pulover je lahko rešitev v vsaki situaciji. Je ključni element vašega videza in v bistvu ne potrebujete ničesar drugega.

Edinstveni puloverji Dedoles so iz finega bombaža in akrilnih vlaken. Zaradi obeh materialov se puloverji hitro sušijo. To vam vedno zagotavlja udobje med nošenjem. Poleg tega je ta material prijeten na dotik in vas bo rešil dolgotrajnega likanja.

Foto: Dedoles Dedoles

Uspešnica letošnje sezone postajajo tudi jope

Dedolesovi božični puloverji niso edina letošnja novost. Izvirne jope so tudi odličen dodatek k vaši garderobi. So mehke, udobne za nošenje in tople tudi ob hladnejšem vremenu. Daljši kroj, ki sega pod kolena, vam bo ogrel spodnji del hrbta, poleg tega pa popolno oblikujejo vsako postavo. Rebrasta pletenina okoli zapestja v nobenem primeru ne bo dovolila, da vam bo pozimi hladno. Uživajte v udobju, ki ga ponuja ta edinstven Dedolesov kos, in pozabite na dolgočasne kombinacije, ki nimajo iskrice.

Foto: Dedoles Dedoles

Za celotno zimsko kolekcijo Dedoles, vključno s kapami, šali, rokavicami in toplimi nogavicami, so značilni zimski in božični motivi. Sankanje, smučanje, točeno pivo, zasnežena pokrajina, božični jelen, vzorec Aljaske, gozdno razpoloženje ali delanje snežaka, kateri je vaš najljubši? Vsi vas bodo spravili v odlično razpoloženje, kjerkoli že ste.

Spravite se v božično razpoloženje z Dedolesovimi božičnimi puloverji! Od zdaj naprej so lahko najlepši prazniki v letu še bolj radostni, če si omislite ujemajočo se garderobo od glave do pet. Poiščite pisane vzorce na izdelkih za odrasle in otroke. Zagotovite sebi in najdražjim pravo darilo po odličnih cenah!

Foto: Dedoles Dedoles

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.