Dopust, nadstandard in vaša zasebna mobilna hiška na Jadranu

Foto: Terra Park
Foto: Terra Park
Ste naklonjeni dopustu, ki vas pozitivno preseneti že na začetku? Čeprav točno veste, kam greste, ostaja iskrica vznemirjenja in otroškega veselja ves čas z vami.
Oglej si celoten članek

Pravijo, da sonce najlepše zahaja prav na Jadranu, in eden takšnih najlepših sončnih zahodov vas čaka v neponovljivih in vrhunskih, bogato opremljenih mobilnih hiškah na Pagu. Intimna okolica mobilnih hišk s čudovitim razgledom na morje vam bo zagotovila sanjski dopust. Edinstvena lokacija ponuja možnost popolnega umika v sproščujočo naravo. Večeri na terasi vaše mobilne hiške vam postrežejo z nepozabnimi sončnimi zahodi in poskrbijo za vašo sprostitev. Hiška, opremljena z okusom in znanjem notranjih oblikovalcev, in dih jemajoči razgledi pa so pika na i vašega izjemnega dopusta.  

Lastna mobilna hišica na morju = varen dopust v času pandemije 

V zadnjem letu so nas spremljali spremembe, izzivi in upanje. Spoznali smo, kaj pomeni imeti v lasti svojo nepremičnino, bodisi v okolju, kjer živimo in delamo, bodisi kot nepremičnino za oddih. Marsikdo je večino leta preživel ravno v slednji in v sproščenem okolju opravljal delo na daljavo. Globalni trendi na področju turizma so se v zadnjem letu bistveno spremenili in prilagodili trenutni situaciji. Varnost je na prvem mestu in nastanitve, ki to lahko zagotovijo, so nadpovprečno iskane. Turisti se izogibajo množičnim stikom, privlači jih intima lastnega prostora, kjer je natančno opredeljeno, na kakšen način je poskrbljeno za čistočo in red. Porast je opaziti pri iskanju nastanitev, ki lahko pričarajo utrip hotelskega dopusta, vendar na bistveno varnejši način.  

Foto: Terra Park Terra Park

Postanite lastnik mobilne hiške na Pagu 

Stari nasadi oljk, najboljši sir na svetu, 2500 sončnih ur na leto, višja temperatura v poznem poletju in najstabilnejše vreme v času glavne turistične sezone. To so prednosti lokacije, kjer vas čaka vaša sanjska mobilna hiška. Otok Pag je popolnoma drugačen od preostalih hrvaških otokov. Je eden najbolj raznolikih in največjih otokov na Hrvaškem. In ni naključje, da so ga investitorji izbrali kot edinstveno lokacijo za svoj projekt Terra Park Phalaris in SpiritoS.  

Enostavna birokracija in edinstvena poslovna priložnost  

Terra Park Holidays Homes, naselje mobilnih hišic, je urejeno na povsem ločenem delu kampa in je popolna novost. Gre za prvi tako urejen kompleks mobilnih hišic na Hrvaškem. Podjetje 2 DOOR d.o.o., ki prodaja in trži mobilne hiške, je sledilo trendom v turizmu, razmeram na trgu in poenostavljeni birokraciji. Mobilne hiške ne spadajo pod klasično nepremičnino, so na kolesih, vsebujejo šasijo in kot takšne niso obdavčene po Zakonu o davku na nepremičnine. Vsekakor je hiška lahko tudi izjemna poslovna priložnost, ki jo takšna ekstravaganca lahko ponuja. Nakup nepremičnine na Jadranu z namenom oddajanja čez leto je investicija z visokim potencialom. Idealno mesto za sproščujoče družinske počitnice ali romantično bivanje v dvoje. Tako se lahko glasi nagovor vašim potencialnim najemnikom. Če ob svojem polnem urniku ne bi našli časa za vsakotedensko vožnjo na morje, čiščenje in amortizacijo hiške, so vam v podjetju 2 DOOR d.o.o., ki je tudi uradni partner slovenskega podjetja Adria Dom iz Črnomlja, pripravili načrt, pomoč pri organizaciji oddaje hišk in upravljanje hiške. Vaša sladka skrb je uživanje. Skrb za vašo mobilno hiško je v varnih rokah. 

Foto: Terra Park Terra Park

Podrobnosti lokacije vaše nove mobilne hiške v kampu Terra Park 

Mobilne hiške stojijo v mirnem delu kampa, v naselju mobilnih hišic Terra Park Phalaris in Terra Park SpiritoS, na zahodni strani otoka Pag. Od mesta Novalja je po cesti oddaljen le 5 km, ob morju pa je urejena sprehajalna pot. V kampu je vsa potrebna dodatna infrastruktura, ki vključuje pekarno, restavracijo, lokal na plaži, otroško igrišče in fitnes. Če vaš športni duh na dopustu ne more počivati, vam znotraj kampa omogočajo najem kajakov in desk za supanje. Nikakor niso pozabili na vaše hišne ljubljenčke, v kampu je posebej urejena pasja plaža. Kompleks v osrčju Evrope, na mirni legi, kjer se lahko pohvalijo s kristalno čistim Jadranskim morjem.  

Specifikacija hišk in podrobnosti nakupa 

Adria XLine so najsodobnejše hiške na trgu počitniških mobilnih hišk, ki so nastale pod taktirko slovenskega proizvajalca Adria Dom. Vsi modeli se lahko pohvalijo z avantgardnim in minimalističnim zunanjim videzom ter več prostora, več možnosti in več razkošja v notranjosti. Za popolno udobje so poskrbeli z zasebnim bazenom z ogrevano vodo v prvi vrsti mobilnih hišic, prostorno teraso in bioklimatskimi pergolami na daljinsko upravljanje lamel, ki se prilagodijo položaju sonca. Za lažjo komunikacijo z recepcijo je v hiškah nameščen sistem smart home. Podrobnejši opis in ponudba nakupa. 

Poskrbite za svojo prihodnost, naj bo prijetna kot vaš najboljši dopust. 
Dovolite nam, da vam pri tem pomagamo: property-sales@terrapark.hr.  

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.