GearBest dostavlja v le petih dneh

Foto: GearBest
Foto: GearBest
Kitajski spletni trgovec GearBest ne prepričuje le z izjemnimi cenami, ampak tudi s hitro in ugodno dostavo.
Oglej si celoten članek

Priljubljena spletna trgovina GearBest je pred nekaj časa skladišča odprla tudi v Evropi. Tako boste svoja naročila prejeli veliko hitreje in po ugodnejši ceni.

Skladišča znotraj EU pomenijo naročila na GearBestu brez carin.

GearBest ima znotraj EU štiri velika skladišča, in sicer na Češkem in Poljskem ter Španiji in Franciji. Iz vseh evropskih skladišč podjetje dostavlja v roku petih dneh in brez carin. Tako ob dostavi paketa ne bo prišlo do neprijetnih presenečenj. GearBest ima za vsako skladišče pripravljene cenovno ugodne ponudbe, ki veljajo le pri naročilu iz posameznega skladišča.

Izberite Fast-30 za dostavo iz Francije, Fast-29 za dostavo iz Španije, Fast-23 za dostavo s Češke in Fast-08 ali Fast-026 za dostavo s Poljske.

V le petih dneh pred vašimi vrati

Medtem ko morate na naročila iz prekomorskih skladišč GearBesta v povprečju čakati med osem in petnajst dni, naročila iz evropskih skladišč pridejo do vas v le petih dneh. Tako bodo prav zagotovo vsa božična in novoletna darila prišla še pravočasno.

Poleg tega pa GearBest ob naročilu nad 88 dolarjev (okoli 78 evrov) ponuja popust 10 dolarjev (okoli 9 evrov).

Ugodne ponudbe za izjemne izdelke

Za vas smo zbrali nekaj zanimivih izdelkov, ki jih lahko po ugdonih cenah naročite iz evropskih skladišč:

Foto: GearBest GearBest

 

Huawei Honor 10 za le 389,99 dolarjev (francosko skladišče)
Honor 10 je novi zmogljivi pametni telefon v družini Huawei. Telefon se ponaša s 4 GB RAM-a in 128 GB spomina. Dvojna kamera (16 + 24 MP), ki se nahaja na zadnji strani, ima dve leči, ki zagotavljata izredno čiste fotografije. Tudi na sprednji strani Honorja boste našli odlično kamero s 24 MP. Telefon pa dodatno odlikuje vrhunska 3400 mAh baterija, ki se izredno hitro polni in traja zelo dolgo.

 

 

Alfawise HC-1D03 brezžični ročni sesalnik za le 124,65 dolarjev (poljsko skladišče)
Ročni sesalec Alfawise HC – 1D03 je izjemno lahek ročni sesalnik z močno baterijo, ki omogoča do 25 minut sesanja. Sesalnik je brezžičen, kar pomeni, da ga boste lahko vzeli povsod, primeren pa je tudi za čiščenje avta in predvsem za težje dostopne prostore v vašem domu.

Xiaomi Redmi Note 6 Phablet za le 224,46 dolarjev (poljsko skladišče)
Redmi Note 6 telefon kitajske znamke Xiaomi prepričuje s kar dvema dvojnimi kamerama na sprednji (2 + 20 MP) in zadnji (12 + 5 MP) strani. Zaklene in odpre se na prsti odtis, za delovanje pa ima na voljo 3 GB RAM-a, shrambe pa 32 GB. Vgrajeno pa ima zelo močno 4000 mAh baterijo.

Foto: GearBest GearBest Xiaomi Aqara senzor za temperaturo in vlažnost za le 9,99 dolarjev (francosko skladišče)
Agara senzor podjetja Xiaomi je pametni pripomoček, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Senzor nadzoruje temperaturo, vlažnost in tlak v prostoru ter lahko pošilja obvestila na vaš pametni telefon s pomočjo aplikacije. Povežeta ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v domu.

Huawei Honor Band 3 Smartband za le 43,80 dolarjev (špansko skladišče)
Huawei Honor Band 3 je pametna ura, ki vam bo pomagala živeti bolj zdravo in premišljeno. Pametna ura spremlja osnovne fizične kazalce, kot so kvaliteta spanca, korake in srčni utrip in vam tako pomaga, da bolje veste kaj se z vašim telesom dogaja. Ura je vodotesna in jo lahko tudi povežete z vašimi profili na družbenih omrežjih.

Xiaomi 70mai Dash Cam za le 34,98 dolarjev
Xiaomi kamera za snemanje v avtu vam omogoča snemanje in slikanje v resoluciji full HD. Povežete jo lahko tudi z brezžičnim internetom in tako vaše posnetke prenašate v živo. Odporna je na visoke temperature za šipo avtomobila in ima vgrajeno 240 mAh Li-ion baterijo, lahko jo pa priključite tudi direktno na avto, kar omogoča neprekinjeno snemanje.

Foto: GearBest GearBest

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.