Imate poškodovan avtomobil in ne veste kaj sedaj?

Foto: porscheinterauto.net Porsche Foto: porscheinterauto.net Porsche
Nesreča na parkirišču, nepazljiv sosed in podobne poškodbe se lahko hitro pripetijo.
Oglej si celoten članek

Ste vedeli, da lahko pri Porsche Inter Auto (Asistenčni center) hitro in enostavno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice in si tako v najkrajšem možnem času zagotovite vrhunsko popravljen avtomobil po smernicah matične tovarne proizvajalca vašega avtomobila?

Prijava škode

Foto: porscheinterauto.net Porsche

Običajno se vsi najprej odpravijo na zavarovalnico, kjer prijavijo škodo. Pri Porsche Inter Auto pa lahko uredite vse na enem mestu: prijavo škode in formalnosti z dokumentacijo, zagotovite si nadomestno vozilo ter vrhunsko popravilo poškodovanega vozila. Porsche Inter Auto je pogodbeno cenilno mesto in pooblaščeni servis za Porsche Zavarovanje, Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Zavarovalnico Allianz.

Izbira Porsche Inter Auto za storitve asistenčnega centra je odlična, saj imamo na enem mestu veliko prednosti pri popravilu poškodovanega vozila:

  • najkvalitetnejša avtokleparska in ličarska dela
  • prijava škode in ureditev vseh formalnosti za uveljavitev škode za komitente različnih slovenskih zavarovalnic,
  • Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda,
  • uporaba originalnih rezervnih delov
  • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, itd.),
  • popravilo toče,
  • menjava vetrobranskih stekel,
  • vleka poškodovanih vozil,
  • zagotovljena nadomestna vozila v času popravila po zavarovalnih pogojih.

Foto: porscheinterauto.net Porsche

Nesreča na parkirišču  je ena izmed tistih primerov poškodb vozila, za katero velikokrat ne poznamo storilca in spada med najpogostejše prijave škode. Porsche Inter Auto vam je na voljo od prvega trenutka nastanka škode, naj si bo to nesreča na parkirišču ali kakršnakoli druga nesreča! Prav tako vam je Asistenca Porsche Slovenija na voljo za vleko vozila ali za hitro pomoč na cesti ob kakršnihkoli nezgodah. Priskočili vam bodo na pomoč po celotni Evropi, vse dni v letu. Na voljo imajo najbolj moderno opremljena vozila z vso potrebno opremo, ki vam bo pomagala, da pot nadaljujete sami, ali pa bo poskrbela, da bo vaše vozilo odpeljano do najbližjega pooblaščenega servisa.

Zakaj izbrati Porsche Inter Auto?

1. Oseben pristop s strokovnjaki in cenilci škode

Za vas bo poskrbel usposobljen strokovnjak, ki vam bo svetoval najboljšo rešitev za vaš primer. Podrobno vam bo razložil celoten postopek prijave škode in vam pri tem pomagal, poleg tega pa poskrbel tudi za strokovno cenitev ter ocenil morebitne stroške.

2. Dolgoletne izkušnje na področju popravil in uporaba originalnih rezervnih delov.

Vaše vozilo bodo popravili vrhunsko izurjeni mehaniki. Če je potrebno zamenjati katerega izmed delov vozila, jih zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli. Nanje in na delo priznavamo tudi dveletno jamstvo, prav tako vozilo ohrani tudi garancijo na prerjavenje.

3. Hitrejši postopki, saj vse opravite na enem mestu.

Prihranite čas in si skrajšate pot, saj vam zaradi prijave škode v Porschejevi poslovalnici ni potrebno obiskati Porsche zavarovanja ali druge zavarovalnice. Naši izkušeni servisni svetovalci vam bodo pomagali tudi izpolniti zapisnik o prijavi škode. Rešitev je hitra in preprosta, prijavljena škoda pa bo rešena kakovostno, a zelo hitro. Zagotovimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

4. Hitra pomoč ne glede na primer poškodbe.

Pomagamo vam v vsakem primeru, pa naj gre za nesrečo na cesti, parkirišču, trk z divjadjo ali poškodbo vozila zaradi toče. Ne glede na škodni primer najprej uredimo zapisnik škodnega dogodka ter ustrezno dokumentiramo poškodbe. Z vami smo skozi celoten postopek.
Foto: porscheinterauto.net Porsche
Kontakt - poslovalnice Porsche Inter Auto:

  • Porsche Ljubljana, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana; +386 1 582 53 00
  • Porsche Verovškova, Verovškova 78, 1000 Ljubljana; +386 1 530 35 00
  • Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor; +386 2 654 03 00
  • Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor; +386 2 450 26 60
  • Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper; +386 5 611 65 00

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.