Iz Gradca preko Amsterdama v svet

Foto: wolfganghummer.com
Foto: wolfganghummer.com
Si želite udobno in hitro potovati na najbolj priljubljene destinacije širom sveta? Z letalsko navezavo Air France/KLM boste lahko iz Gradca preko Amsterdama poleteli v najlepše kraje na vaš zaslužen dopust.
Oglej si celoten članek

Foto: Poelt/Flughafen Graz Amsterdam Od leta 2017 lahko potniki iz Gradca letijo direktno v nizozemsko glavno mesto Amsterdam, ki se ponaša s tretjim najbolj prometnim letališčem v Evropi. Iz Amsterdama pa linijska mreža Air France/ KLM omogoča cenovno dostopne in udobne polete na najbolj priljubljene destinacije širom sveta.

 

Letališče Gradec je od Maribora oddaljen le dobrih 40 minut, iz Murske Sobote pa okoli eno uro vožnje.

Foto: Pixabay Pariz Iz Gradca lahko v zimski sezoni šestkrat na teden (v poletni sezoni sedemkrat na teden) poletite direktno v Amsterdam, od koder imate odlične in hitre direktne povezave v vsa večja evropska mesta, mdr. tudi v Pariz, London in Oslo. Kdor se odpravlja na dopust ali poslovno potovanje v ZDA, bo prav tako navdušen nad letalskimi povezavami. Tako lahko iz Amsterdama brez prestopanja poletite v Atlanto, Los Angeles, New York, Salt Lake City in Boston.

Iz Amsterdama boste lahko direktno leteli tudi v Šanghaj, Limo,  Bangkok, Mexiko City, Mumbaj, Calgary in Peking ter druge svetovne metropole.

Foto: Pixabay New York

Letališče Amsterdam je pri letalskih potnikih zelo priljubljeno. Prestopanje na letališču je izredno udobno in tudi za daljše ali krajše čakalne dobe letališče nudi vso potrebno infrastrukturo. Poleg številnih "duty-free" trgovin in restavracij ter kavarn lahko na letališču obiščete tudi podružnico muzeja de Rijksmuseums Amsterdam.

Foto: Profimedia Letališče Amsterdam "Povezave letalske družbe KLM iz Gradca so atraktivne tako za poslovne kot tudi turistične potnike," pravi mag. Gerhard Widmann, generalni direktor Letališča Gradec. Letališče Amsterdam Schiphol ni le domače letališče letalske družbe KLM, ampak tudi pomembna evropska baza ameriške letalske družbe Delta Airlines. Zato so povezave z letališči v ZDA odlične.

Doživite čarobni Amsterdam

Izredno privlačen pa je že sam dopust v Amsterdamu, ki obiskovalce navdušuje s svojimi vodnimi kanali in prikupno arhitekturo. V letu 2018 je nizozemsko prestolnico obiskalo kar 19 milijonov turistov iz vsega sveta. Med najbolj priljubljene turistične točke štejejo hiša Anne Frank, muzej Van Gogh, Rijks in Rembrandt ter obisk tovarne Heineken. "Must do" je vsekakor vožnja s čolnom po številnih kanalih, ki mestu dajo pravljičnih pridih.

Foto: Pixabay Amsterdam

Več o letih z letališča Gradec najdete na tej povezavi: www.flughafen-graz.at/sl/

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.