Izberite klimo sedaj – ne čakajte do poletja!

Foto: Pravaklima
Foto: Pravaklima
Kapljice potu po celem telesu, oteženo dihanje in zaradi vročine neprespane noči … Razmislite še enkrat - si res želite še eno poletje preživeti brez družbe klimatske naprave, ki bi vam lahko zagotovila optimalne bivalne pogoje ter omogočila izboljšanje tako produktivnosti kot počutja?
Oglej si celoten članek

Pravočasna izbira in namestitev klimatske naprave je nujna, če ne želite, da tudi letošnje poletje iz vas brez pretiranega razloga izstisne še zadnje atome moči. Naše telo se v veliki vročini namreč obnaša drugače – procesi v telesu se prilagodijo preživetju in uravnavanju telesne temperature. V veliki poletni vročini se nam tako večkrat zdi, da se borimo samo zato, da lahko normalno dihamo in nam še na misel ne pride, da bi se posvetili pospravljanju stanovanja, kuhanju ali druženju.

Naše delo in koncentracija imata v poletni vročini velike omejitve. V neoptimalnih pogojih za življenje in delo se težko zberemo in kosamo tudi z najbolj preprostimi izzivi. A ni potrebno, da je temu tako! V naših rokah je več, kot si lahko mislite …

Pravilna izbira klimatske naprave vam lahko zagotovi optimalne bivalne pogoje tudi v najbolj vročih dneh v letu.

Najugodnejši čas za nakup klime

Foto: Pravaklima Pravaklima

Predstavljajte si, kako se v vročih poletnih mesecih iz službe vrnete domov na svojo idealno temperaturo … V hladilniku vas čakata sveže izstisnjena limonada ali ravno prav mrzlo pivo, pred vami pa je prosto popoldne, ki ga lahko brezskrbno namenite sproščanju in svojim najljubšim hobijem …

Dejstvo je, da optimalna temperatura poglavitno prispeva k temu, kako se počutimo v določenemu prostoru. Prav s pomočjo klimatske naprave pa si lahko v svojem domu zagotovite idealno temperaturo, ki vas bo razvajala 24/7. Naj vaš dom postane vaš najljubši brlog, kjer veljajo vaša pravila in je čisto vse tako, kot si želite!

A pozor - s kreiranjem vašega poletnega brloga in pripravami na uživaško sezono najbolj vročih mesecev v letu morate pričeti pravočasno! Če želite, da klima poleti prijetno ohlaja vaše stanovanje z njeno izbiro in montažo nikar ne odlašajte do zadnjega trenutka! Idealen čas za nakup klime so iz več razlogov namreč meseci pred poletjem.

Odlični bivalni pogoji

Pravočasna montaža klimatske naprave v vaše stanovanje je vaša vstopnica do brezskrbnega poletja! Ko bodo nastopili prvi vročinski valovi, boste pripravljeni – kljub temu, da boste doma, se vam bo zdelo, da uživate v prijetno ohlajenem dopustniškem kompleksu.

Hitra izvedba storitve

Če si že letošnje poletje želite, da bi vas prijetno hladila klima, je priporočljivo, da svoj nakup opravite v mesecu maju. Pred začetkom sezone ekipe montažerjev še niso tako preobremenjene, zato bo celoten proces potekal mnogo hitreje kot med poletjem, ko se čakalne vrste za montažo vijejo v nedogled. Prav tako imate ob pravočasnemu nakupu klimatske naprave proste roke pri izbiri modela, ki najbolj ustreza vašim željam. Dejstvo je, da se v najvišji sezoni določeni modeli izredno hitro razprodajo, nanje pa se nato lahko čaka tudi po več mesecev.

Dodatni bonusi

Z uporabo klimatske naprave lahko učinkovito uravnamo količino vlage v zraku ter zmanjšamo možnost napadov astme ter vročinskega udara. Centri za nadzor in preprečevanje bolezni navajajo, da je klimatska naprava eden pomembnejših zaščitnih dejavnikov pred boleznijo in smrtjo, povezano z vročino.

Klimatska naprava nam omogoči prijeten dom, kjer se lahko tudi v najbolj vročih mesecih brez skrbi razgibamo in tako odlično poskrbimo za lastno telo. Dodaten bonus uporabe klimatske naprave je tudi dejstvo, da bomo imeli zaradi nje kakovostnejše spanje, naša delovna zmogljivost bo nepredstavljivo boljša in opazno bo se zmanjšala tudi možnosti za dehidracijo telesa.

Velikanski bonus uporabe klimatske naprave pa sta tudi njeno tiho delovanje in dejstvo, da ohranja naš dom bolj svež in čist. Filtri klimatske naprave so v primerjavi z odprtim oknom namreč veliko učinkovitejši pri preprečevanju različnih hroščev in žuželk. To ščiti tako vas kot vaše morebitne hišne ljubljenčke in hkrati vaš dom ohranja čistejši.

Foto: Pravaklima Pravaklima

Hitri in nepremišljeni nakupi se večkrat izkažejo za napačno odločitev. Pred nakupom klimatske naprave se je tako dobro posvetovati z zato usposobljenimi strokovnjaki, ki vam bodo znali na podlagi svojih izkušenj in znanja podati optimalno rešitev. 

Za nakup klimatske naprave naj vas ne prepriča le ugodna cena – razmislite še o svojih potrebah in pričakovanjih, kakšno površino prostora si želite hladiti, kje naj bi bila želena lokacija klimatske naprave v stanovanju in nenazadnje kako se bo le ta estetsko vklopila v prostor.

Recept za osvežitev na domu

Poletje se bliža in pravočasna izbira klimatske naprave vam bo zagotovila, da se boste v objemu lastnega doma počutili sveže in spočito. Poleg nastavljenje idealne temperature na klimatski napravi pa v najbolj vročih mesecih nikar ne pozabite za zadostno količino vode in drugih nesladkanih pijač. Telo vam bo hvaležno, če boste prehrano prilagodili letnemu času in na svoj jedilnik vnesli čim več svežega sadja in zelenjave, rib ter ostalih lahkotnih a polnovrednih živil. Saj veste – recept za odlično počutje se največkrat začne pri osnovah.

Pri nakupu klime vam pomagajo pri Pravaklima

Pri pravilni izbiri klimatske naprave vam lahko priskočijo na pomoč pri Pravaklima – gre za napredno spletno trgovino, ki vam nudi kakovostne naprave hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

V ozadju Prave klime so posamezniki, ki prisegajo na visoko kakovost storitev in od le te ne odstopajo. Spletnim uporabnikom želijo omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo – s pomočjo vseh informacij, ki jih potrebujejo za brezskrbno, jasno in preudarno izbiro klimatskih naprav. Njihovo poslanstvo sta poleg odlične uporabniške izkušnje še svetovanje na najvišjem nivoju in ugodne cene za vrhunsko kakovost.

Člani ekipe Pravaklima trdno verjamejo v dejstvo, da so bivalni pogoji ključni dejavnik kakovosti življenja.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.