Le kaj sta se pogovarjala šef olimpijskega komiteja in vodja Toyote Adria?

Foto: Toyota Adria
Foto: Toyota Adria
Thomas Bach, predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja, se je v sklopu svojega obiska Slovenije, kjer je spoznal nekaj vodilnih slovenskih politikov, predvsem pa večino najvplivnejših športnih funkcionarjev in športnikov, ki bodo naslednje poletje nastopili na olimpijskih igrah v Tokiu, srečal tudi s Kensuke Tsuchiya, predsednikom družbe Toyota Adria.
Oglej si celoten članek

Toyota Motor Corporation je globalni partner Mednarodnega olimpijskega komiteja (MOK) in tudi olimpijskih iger v Tokiu, ki so zaradi pandemije COVID-19 prestavljene na poletje 2021. Seveda sta se oba sogovornika dotaknila prav tega sodelovanja ter številnih drugih aktualnih tem.

"MOK v preteklosti še nikoli ni sodeloval z avtomobilskim partnerjem. A ko je Akio Tojoda prvič predstavil vizijo našega sodelovanja, mi je v trenutku postalo jasno, da si s korporacijo Toyota delimo izjemno podobne vrednote. Naše odlično sodelovanje je dokaz, da sva z gospodom Tojoda s podpisom dolgoletne partnerske pogodbe potegnila pravo potezo," je povedal Thomas Bach, sicer nosilec zlate olimpijske medalje, ki jo je kot sabljač osvojil v Montrealu 1976.

Foto: Toyota Adria Toyota

"Toyota tudi na lokalnih ravneh deluje v skladu s svojimi zavezami Mobilnosti za vse. Zato z veseljem podpiramo slovenske športnike in parašportnike, ki so zgled neustrašnega soočanja z izzivi in udejanjanja svojih ciljev," pa je povedal Kensuke Tsuchiya, ki je tudi sam energičen podpornik slovenskega športa.

Pogovor s predsednikom Mednarodnega olimpijskega komiteja bo objavljen v prihajajoči številki Kaizen magazina.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.