Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven!

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts
Brezskrbne počitnice v Termah 3000.
Oglej si celoten članek

Kaj naredi poletje lepo? Poleg brezskrbnih trenutkov z vašimi najdražjimi so to zagotovo tudi vodne vragolije v raznolikih bazenih z zabavnimi tobogani! Prepustite se poletju brez skrbi v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in letos praznujejo kar 60-letnico otvoritve prvega bazena!

Ko je oktobra 1960 iz poskusne naftne vrtine v Moravcih bruhnila termo-mineralna voda, si verjetno nihče od prisotnih ni predstavljal, da bo le dve leti pozneje tam stalo prvo uradno kopališče z osmimi kopalnimi kabinami. Danes, 60 let pozneje, pa na tem mestu stojijo Terme 3000 – Moravske Toplice, ene največjih slovenskih term, ki s ponudbo v treh hotelih s termalnimi kopališči, termalnem parku, naselju prekmurskih hišk in bungalovov ter prostranem kampu pripovedujejo pristne zgodbe Prekmurja in dobrobiti blagodejne termo-mineralne vode.

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava!

V zunanjem delu Termalnega parka Terme 3000 vas čaka več kot 3.100 m2 vodnih površin, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. 11 raznolikih bazenov, adrenalinski in zabavni tobogani, obilica naravne sence v zavetju mogočnih prekmurskih dreves in nova igrala za najmlajše – vse, kar potrebujete za brezskrbno zabavo!

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami.

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 km/uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Foto: Sava Hotels & Resorts Outdoor pools_Family_03_Water park

Tudi najmlajši lahko v Termalnem parku Terme 3000 uživajo v zabavi na toboganih. Poleg adrenalinskih toboganov, smo zanje pripravili tudi dva družinska tobogana v dolžini 140 in 170 metrov, po katerih se lahko spustijo v spremstvu staršev in se prepustijo njim primerni merici adrenalina. Razveselila pa jih bodo tudi nova igrala v otroškem bazenu!

Foto: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Ugodni poletni paketi v termah

Razmišljate o tem, da bi poletni oddih preživeli v Termah 3000 – Moravske Toplice? Preverite raznolike pakete, kjer se najde nekaj za vsakega! Ugodni družinski paketi, v katerih 2 otroka v hotelih letujeta brezplačno, ali paketi za seniorje in paketi za pare, ki med tednom presenečajo z ugodnejšimi cenami!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.