Mercator ponovno na zmagovalnem odru

Foto: Mercator
Foto: Mercator
Websi je največje tekmovanje v Sloveniji za digitalne projekte, ki letos praznuje svojo 10. obletnico. 114-članska žirija je 16. septembra podeljevala nagrade najboljšim podjetjem in posameznikom, ki so predstavili inovativne digitalne rešitve v našem prostoru.
Oglej si celoten članek

Mercator je prejel kar pet nagrad, od tega je kar v štirih kategorijah zasedel prvo mesto. Srebrno odličje so prejeli v kategoriji Spletna mesta za M SOSESKO. Obenem pa so za  ta isti projekt v kategoriji Inovativni ustvarjalci prihodnosti, Mediji in Vsebinski marketing prejeli prvo mesto. Prav tako so najvišjo stopničko dosegli v kategoriji Digitalna orodja za M Sken mobile. Nekateri Mercatorjevi projekti so nastali v sodelovanju s podjetjem Herman & partnerji.

Foto: Mercator Mercator

Partnerstva odpirajo v poslovnem svetu vrata uspehu. In primer takega uspeha je sodelovanje med Mercatorjem in podjetjem Herman & partnerji. Partnerica v podjetju, Tina Cirman Popovič, razlaga, da je bila prav M SOSESKA tista, ki jih je z Mercatorjem še tesneje povezala. Danes, ko so sadovi tega sodelovanja nagrajeni tudi od zunaj, čutijo še posebno zadoščenje za ves trud, ki so ga vložili v ta inovativen projekt.

"Nagrada WEBSI Spletni prvaki ni samo nagrada Mercatorja, ampak je pravzaprav nagrada za vse ljudi in ekipe, ki se iz dneva v dan trudijo delati dobro," dodaja Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja v skupini Mercator, in nadaljuje, "zunanja nagrada je tako samo potrditev tega, da je za končni rezultat pomemben vsak posameznik. Spletna platforma M SOSESKA je tista, na katero smo še posebej ponosni, saj je inovativni kreativni produkt na našem tržišču."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.