Modna blogerka razkriva svoje decembrske favorite

Foto: Zala Zagoričnik
Foto: Zala Zagoričnik
Topli, elegantni in vsestranska so pridevniki, s katerimi je svoje sanjske zimske gležnjarje opisala mlada modna blogerka Zala Zagoričnik. Kot nam je zaupala, je kar nekaj časa iskala popolne spremljevalce za zimske dneve. Vas zanima, kje jih je našla?
Oglej si celoten članek

Odpravila se je v Deichmann in se med pestrim izborom črnih gležnjarjev zaljubila v krasne mat črne z debelo platformo, ki so ravno prav dvignjeni od tal, da te v podplat ne more zebsti in ekstra šik, zaradi česar jih lahko kombiniramo na nešteto načinov - na obleke, krila, kavbojke, elegantne hlače … Možnosti je neskončno!

Foto: Zala Zagoričnik Deichmann

Za eleganten, a hkrati sproščen stajling jih je kombinirala z elegantnim črnim krilom v videzu usnja, krem rebrastim pulijem in dolgim plaščkom z retro vzorcem. Za piko na i je dodala še torbico, katere oblika se po nekaj desetletjih ponovno vrača v modo. Ljubka, priročna in ravno prav velika, zaradi mat videza pa odlično pristoji tudi k gležnjarjem!

Foto: Zala Zagoričnik Deichmann

Šik, kajne?

Zali lahko slediš tudi na Instagramu @zagoricnikzala in iz prve roke izveš o novih stilskih podvigih.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.