Najboljša mobilna banka tudi letos ostaja mBank@Net

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V neodvisni raziskavi podjetja E-laborat, ki je v analizo mobilnega bančništva zajelo mobilne banke slovenskih bank in hranilnic, tretje leto zapored pa so vključene tudi mobilne banke fintech ponudnikov, je mobilna banka Nove KBM mBank@Net prejela največ točk in že drugo leto zapored postala Najboljša mobilna banka v Sloveniji. Nova KBM je tako letos potrdila oba naziva, saj sta našim strankam že drugo leto zapored na voljo Najboljša spletna in Najboljša mobilna banka v Sloveniji - Bank@Net in mBank@Net.
Oglej si celoten članek

"Naziva Najboljša spletna in mobilna banka 2021 v Sloveniji potrjujeta zadovoljstvo naših strank. Na digitalne platforme prihaja rekordno število strank, zato razvoj digitalnih kanalov opravljanja bančnih storitev ostaja naša prioriteta," je povedal vodja oddelka digitalnega bančništva v Novi KBM Tolga Yurteri. 

mBank@Net je bil najbolje ocenjen v številnih kategorijah, ponosni pa smo, da smo največ točk zbrali tudi v vsebinski, kjer so se ocenjevalci osredotočili na prijavno stran, nadzorno ploščo, vsakodnevno bančništvo, napredne funkcionalnosti, naročila in storitve ter uporabniške nastavitve. Naša mobilna banka mBank@Net, podobno kot spletna banka Bank@Net, dokazano ponuja največ vsebin in funkcionalnosti, kar pomembno vpliva tudi na dobro uporabniško izkušnjo.

Cilj obeh neodvisnih raziskav je bil ugotoviti, v kolikšni meri spletne in mobilne banke zadovoljujejo potrebe uporabnikov, sledijo trendom poslovanja ter upoštevajo pravila, ki so se v zadnjih letih močno spremenila. Tudi zaradi spremenjenih razmer so digitalne rešitve usmerjene v zagotavljanje enostavnih, hitrih in preglednih postopkov tako v spletni kot mobilni banki. V Novi KBM smo ponosni, da uspešno postavljamo standarde na področju digitalnega poslovanja, kar prepoznavajo in cenijo tudi naše stranke.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.