Napovedujemo: Kaj bodo to pomlad nosile znane Slovenke?

Foto: Tom Tailor
Foto: Tom Tailor
Pomlad se že nevzdržno približuje, z njo pa tudi novi modni trendi. Tokrat vam razkrivamo, katere barve, vzorci in kosi bodo letos prevladovali pri nas in kje si jih lahko zagotovite prvi.
Oglej si celoten članek

Pomlad se že nevzdržno približuje, z njo pa tudi novi modni trendi. Ta letni čas slovi po toplih barvah in lahkotnih oblačilih: prehodne jakne (kot je ženska parka ali lahka prešita jakna), tanjše majice, hlače z visokim pasom, kavbojke in številni drugi kosi. Preverite, kateri modni trendi nas čakajo letošnjo pomlad in kateri so tisti kosi, ki morajo biti v omari vsake modne navdušenke. Bodite prvi imetniki oblačil, ki bodo letos navduševala pri nas.

Katere so barve in vzorci letošnje pomladi?

Znamka Tom Tailor izhaja iz Hamburga, mesta s številnimi potoki, rekami in tretjim največjim pristaniščem v Evropi, zato ni nobeno presenečenje, da je naš glavni motiv voda, vir življenja. Voda je bila največji navdih pri ustvarjanju nove kolekcije, zato ponujamo številne kose v različnih modrih odtenkih, obenem pa smo se poigrali tudi z nežnimi zemeljskimi odtenki, kot so rjava, bež, siva in bela.

Predvsem na puloverjih, jopicah, srajcah in majicah prevladujejo črtasti vzorci, ki že leta navdušujejo in so primerni za številne priložnosti. Hkrati smo poskrbeli tudi za igrive kose, ki se ponašajo z drobnim cvetličnim vzorcem. Tudi če vam vzorci niso po godu, vam ponujamo številne enobarvne kose, ki so klasični, a vseeno sproščeni ter igrivi.

Prehodne jakne so nepogrešljive

Brezčasen trend so nedvomno prehodne jakne, ki jih največkrat nosimo prav spomladi in jeseni. Dva kosa, ki ju letos obvezno potrebujete, sta ženska parka ter lahka prešita jakna. Oba odlikuje udobje, hkrati pa sta tako ženska parka kot lahka prešita jakna enostavni za kombiniranje ter primerni za številne priložnosti.

Ženska parka se odlično poda h kavbojkam in številnim sproščenim, a elegantnim kombinacijam. Letos bodo najbolj izstopale dolge parke v bež barvi. Poleg tega, da je ženska parka izredno udobna, je kot nalašč za pomladne večere, ko je nekoliko hladneje.

Prešita jakna je super izbira tudi za bolj športna oblačila, a se obenem dobro poda k vsakdanjim kombinacijam. Odlična izbira je za vse zunanje aktivnosti. Prešita jakna vas bo obvarovala tudi pred morebitnim vetrom in nekoliko nižjimi temperaturami, ki nastopijo po sončnem zahodu.

Foto: Tom Tailor Tom Taylor Prehodne jake bodo tudi to pomlad ostale ključen kos v omari, s katerimi boste poskrbeli, da se boste počutili elegantno ne glede na vremenske razmere.

Kavbojke za vse priložnosti

Večni modni trendi nedvomno vključujejo tudi kavbojke. Letos bodo prevladovali modri odtenki, ki jih bomo videvali v najrazličnejših oblikah. Kavbojke so odlična izbira ob enobarvnih bluzah in srajcah, pa tudi kosih v cvetličnih in črtastih vzorcih. Tudi hlače z visokim pasom ostajajo na lestvici priljubljenih kosov oblačil in se odlično podajo k številnim kombinacijam, saj jih lahko kombinirate z različnimi srajcami. Poleg tega pa hlače z visokim pasom lepo poudarijo vsako postavo, zato modne navdušenke nanje prisegajo vedno znova.

Sproščene obleke in krila

Ni pomladi brez živahnih kril in oblek. Ker so kosi izjemno udobni, so odlični za sproščene dni, obenem pa lahko z njihovo eleganco ustvarjamo tudi bolj formalne oprave. Letos bodo tudi ti kosi blesteli v modrih in zemeljskih odtenkih ter črtastih vzorcih, od vseh pa bodo najbolj navduševali prav cvetlični vzorci, ki bodo še dodatno popestrili pomladno vzdušje in pričarali nepozaben videz.

Foto: Tom Tailor Tom Taylor Sproščene obleke v črtastih vzorcih bodo poskrbele za eleganten videz.

Bodi za boljši svet

Tom Tailor si prizadeva izdelovati kakovostne, modne in udobne kose, hkrati pa nam je izjemno pomembno, da prispevamo k ustvarjanju boljšega sveta. Zavedamo se naše odgovornosti do družbe in okolja, zato jasno izražamo, da smo ZA spremembo modne industrije. Z mislijo na okolje letos predstavljamo 4 pobude, ki smo jim sledili pri oblikovanju naših kolekcij:

  • BODI ZA manj,
  • BODI ZA boljše,
  • BODI ZA pošteno in
  • BODI ZA več.

Bistvo naše pobude je, da skupaj ustvarimo etične, okolju prijaznejše, a vseeno kakovostne, modne, udobne in cenovno dostopne kose.

Foto: Tom Tailor Tom Taylor Tom Tailor s sodelovanju pri iniciativi Bodi za manj pomaga pri oblikovanju sprememb v modni industriji.

Moška in otroška oblačila

Res je, da ponujamo številne trendovske kose za ženske, a pri tem hkrati ne pozabljamo na druge. Pri moški kolekciji bodo blesteli črtasti vzorci ter enobarvne srajce, majice in puloverji.

Letos pa je tu tudi posebna novost: prva otroška kolekcija Tom Tailor. Po novem boste pri nas dobili tudi vse za svoje najmlajše, poudarek pa bo predvsem na udobnih in sproščenih kosih, primernih za različne priložnosti. Redno sledite našim novicam in tako poskrbite, da ne boste zamudili te edinstvene priložnosti, da tudi svojim najmlajšim zagotovite kakovostne modne kose, s katerimi se bodo lahko izražali.t

Foto: Tom Tailor Tom Taylor Pomladna novost pri Tom Tailorju: v spletni trgovini bo kmalu na voljo tudi otroška kolekcija.

Obiščite najbližjo trgovino Tom Tailor in spoznajte naše kose, vizijo in poslanstvo. Na našem spletnem mestu si lahko ogledate celotno kolekcijo in tako prvi preverite, kateri so glavni modni trendi letošnje pomladi. Prehitite ostale in si čim prej zagotovite kose, ki bodo navduševali.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.