Nazaj v šolo s Hoteli LifeClass in Challetom Salletom

Foto: LifeClass
Foto: LifeClass
Ker je prvi šolski dan pomemben mejnik, ki si ga zapomnimo za vse življenje, so v resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož v ta namen pripravili pester zabavni program, namenjen šolarjem ter širši lokalni skupnosti.
Oglej si celoten članek

Dne, 1. 9. 2021 od 16. ure dalje se bo tako na LifeClassovi plaži Meduza v Portorožu odvil dogodek "LifeClass MINI olimpijada & Challe Salle", kjer bodo v čast prvemu šolskemu dnevu simbolično prižgali olimpijski ogenj, otroci pa se bodo pomerili v mini olimpijadi. Nastopili bodo: akrobatska skupina Salto in Challe Salle. 

Poskrbljeno bo tudi za posebno kulinarično ponudbo za družine v Restavraciji Meduza. Vstopnine ni. 

Toplo vabljeni vsi šolarji in njihovi starši! 

www.lifeclass.net 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.